Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ve Neslihan Atagül buluştu! Sefirin Kızı dizisinin sırrı bulundu!

Engin Akyürek ve Neslihan Atagül buluştu! Sefirin Kızı dizisinin sırrı bulundu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sitemizin okurları hatırlayacaktır, geçtiğimiz hafta Sefirin Kızı dizisi için neden Engin Akyürek ile Neslihan Atagül ikilisinin başrol olarak seçildiğini bir analiz yazısı ile aktarmıştık.

Bu analiz yazımızın tamamını linkten okuyabilirsiniz.

Özetlersek; Engin Akyürek, Kara Para Aşk dizisiyle özellikle de Latin Amerika olmak üzere yurt dışında geniş bir kitleyi çok ciddi şekilde etkiledi.

Yurt dışında Kara Para Aşk rüzgarının estiği ülkelerin yanı sıra bir de Neslihan Atagül’ün başrolündeki Kara Sevda dizisinin müthiş etkisi vardı.

İşte Sefirin Kızı dizisi için bu iki ismin seçilmesi de projenin yurt dışı için yapıldığı sırrını ortaya döküyordu.

Sonuçta gelen bilgiler de bu seçimin şimdiden büyük bir yankı bulduğu noktasında.

Milliyet Cadde yazarlarından Sina Koloğlu da bugünkü yazısında sitemizde yer alan analize hak veren bilgiler sundu.

“Yurt dışının merakla beklediği yapım…” ifadesini kullanan Sina Koloğlu, rakip kanalların bile projenin sonuçlarını merakla beklediğini belirtiyor.

Ege’de yaşanan destansı bir hikaye izleyici ile buluşacak. Yurt dışı pazarında daha şimdiden dizinin etkisi kendini gösterdi.

Sina Koloğlu, “Duyduğum bilgilere göre, oyuncu kadrosu, yurt dışı satışlarını etkiledi. Ön anlaşmaların yapıldığı bilgisi geldi” diyerek Sefirin Kızı dizisinin yeni sezonun en önemli yapımlarından birisi olacağını sergiliyor.