Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı başrolde buluşturan Yolun Açık Olsun’un yayın tarihi belli oldu!

Engin Akyürek ve Tolga Sarıtaş’ı başrolde buluşturan Yolun Açık Olsun’un yayın tarihi belli oldu!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son dönemin en çok beğenilen oyuncularından Tolga Sarıtaş ile kendisini kanıtlamış ve artık dünyanın tanıdığı Engin Akyürek’in başrollerinde yer aldığı Yolun Açık Olsun filmi izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Hakan Evrensel’in aynı adlı eserinden uyarlanan film 23 Mayıs’ta sadece Netflix’te yayınlanacak.

Mayıs ayının programını açıklayan Netflix Türkiye, yayınladığı tanıtım videosunda Tolga Sarıtaş ve Engin Akyürek’in hayranlarının büyük bir merakla beklediği filmden ilk görüntülere de yer verdi. Senaryosunu da Hakan Evrensel’in yazdığı filmin yönetmen koltuğunda Yedinci Koğuştaki Mucize isimli filmin yönetmeni Mehmet Ada Öztekin otururken, projenin yapımını Lanistar Medya ile Same Film üstlendi.

Güçlü konusu ve başarılı kadrosuyla dikkat çeken filmin kadrosunda ayrıca İlker Kızmaz, Belfu Benian, Alpay Kemal Atalan, Ergun Kuyucu, Ebru Nil Aydın ve Özlem Çakar Yalçınkaya gibi isimler bulunuyor.

Omuz omuza çarpışan iki asker. Bir düğün ve bir cenaze. Bu dokunaklı yol öyküsünün başkahramanları gazi Yüzbaşı Salih, Asteğmen Kerim ve kafesteki bir keklik yer alıyor.

Dikkat çekici sahneleriyle izleyici etkileyecek filmin görüntü yönetmenliğini daha önce 7. Koğuştaki Mucize, Bir Avuç Deniz ve Pars: Kiraz Operasyonu filmleriyle Türkiye’de kendini kanıtlamış Danimarkalı Torben Forsberg yaptı.