Ana sayfa Sosyal Medya Engin Akyürek’e hayranlarından övgü; Gittikçe gençleşiyorsun!..

Engin Akyürek’e hayranlarından övgü; Gittikçe gençleşiyorsun!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay- Ünlü Oyuncu Engin Akyürek ekranlara en son Star TV’de Sefirin Kızı dizisiyle geldi.  Dizileriyle özlenen oyuncu dijitalde ise en son Disney Plus için çekilen Kaçış dizisiyle gündeme geldi.

Türkiye’de Haziran ayında yayına başlayan Disney Plus’ın ilk orijinal yerli dizisinde başrol olmanın dışında, hikayenin de kendisine ait olması nedeniyle ayrı bir heyecan ve mesleği açısından da farklı bir riski aldı Engin Akyürek!

Ancak Kaçış, çok beğenilen bir dizi olarak Engin Akyürek’e hem oyunculuk hem de hikaye anlamında izleyenlerden, eleştirmen çevrelerinden yüzünün akıyla çıktığı bir proje olması açısından büyük başarı getirdi.

Engin Akyürek'e hayranlarından övgü; Gittikçe gençleşiyorsun!.. 7

Türkiye’nin yanı sıra yurt dışında da çok sayıda hayranı bulunan Engin Akyürek, zaman zaman sosyal medya paylaşımlarıyla da hayranlarını mest ediyor. Instagram hesabında, siyah gömlek ve pantolon kombiniyle pozunu yayınlayan oyuncunun paylaşımı kısa sürede binlerce beğeni ve yorum aldı.

Instagram’da 1.4 milyon  takipçisi bulunan yakışıklı oyuncunun paylaşımına çok sayıda hayranı tarafından, “Gittikçe gençleşiyorsun” şeklinde yapılan yorumlar dikkat çekerken, bazı takipçileri de Kaçış dizisinin 2. sezonunun çekilip çekilmeyeceğini sordu.