Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Akyürek’in yabancı hayranları Adım Farah dizisiyle ilgili çok farklı bir heyecan yaşıyor!

Engin Akyürek’in yabancı hayranları Adım Farah dizisiyle ilgili çok farklı bir heyecan yaşıyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Akyürek, magazinde gözükmeyen ve sadece yaptığı iş ile konuşulan ünlü bir isim. Yaz döneminde Disney Plus’ın ilk Türk yapımı olarak öne çıkan Kaçış isimli dizinin hikayesini yazan ve başrolünde yer alan oyuncu, şimdilerde ise Fox TV için hazırlanan Adım Farah dizisi için setlerde bulunuyor.

Engin Akyürek’in hem yerli hem de yabancı hayranları da büyük bir heyecan içinde. Tahir karakteri ile izleyeceğimiz oyuncu, dizinin hikayesinde mafya lideri olarak yer alacak. Demet Özdemir’in İran’dan çocuğu ile birlikte kaçan ve bir cinayete tanık olması ile gelişen olaylarda, iki başrol oyuncusunun uyumu ve enerjisi çok merak ediliyor.

Farah ve Tahir karakterlerinin bir cinayet tanıklığı üzerinden başlayan iletişimi, ilerleyen süreçte bir aşka dönüşecek gibi gözüküyor. Engin Akyürek’in yurt dışındaki hayranları da şimdiden büyük bir merak içinde. Bu merakın nedeni Tahir karakterinin oyuncunun bugüne kadar canlandırdığı karakterlerden farklı olmasında yatıyor.

Engin Akyürek'in yabancı hayranları Adım Farah dizisiyle ilgili çok farklı bir heyecan yaşıyor! 5

Her yaptığı iş ile gündemde düşmeyen bir isim olan Engin Akyürek’in yurt dışında o kadar büyük bir hayran kitlesi var ki, her projesi daha konuşulmaya başlandığı zaman olay oluyor.

Kaçış dizisinin de Disney Plus’a büyük katkı yapmasının altında oyuncunun tüm dünyayı saran bu güçlü hayran kitlesi var. Fox TV için de hem yurt içinde reytingler hem de yurt dışında satış rakamları noktasında Engin Akyürek’in bu popülerliğinden fazlası ile yararlanması bekleniyor.

Demet Özdemir’ inde benzer şekilde yurt dışında geniş bir hayran kitlesi bulunması, çok farklı bir kadın karakteri ile ekrana gelecek olması Adım Farah dizisini daha da ilginç bir hale getiriyor.

Engin Akyürek hayranları, “Karakteri sadece oynamıyor, her şeşile yaşıyor ve hissettiriyor” diyerek oyuncuya övgülerde bulunuyor.

Akyürek’i bir süredir televizyon dizilerinde görmek isteyenler için önümüzdeki dönemde Adım Farah dizisinin büyük bir heyecan yaratması bekleniyor.