Ana sayfa Sosyal Medya Seray Kaya’nın paylaştığı deprem fotoğrafı milyonların hafızasına kazındı!

Seray Kaya’nın paylaştığı deprem fotoğrafı milyonların hafızasına kazındı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Bir Küçük Gün Işığı dizisinde Elif karakterini canlandıran Seray Kaya, deprem felaketinin akıllardan çıkmayacak fotoğrafını paylaşırken, kendi hayatındaki kırılmayı da gözler önüne serdi. Bir babanın ölen kızının elini bırakamamasının anlattığı derin bir acıydı bu…

Türkiye’nin en büyük felaketlerinden birisi 6 Şubat Pazartesi günü Kahramanmaraş’ta yaşandı. Önce 7.7 ve saatler sonra da 7.6 büyüklüğündeki deprem ile birlikte 14 milyona yakın insanın yaşadığı 10 şehirde hayat durdu. Enkaz altında kalanları kurtarmak için büyük bir mücadele yaşandı, yaralananlar ve depremden kurtulan ama çaresiz kalan milyonlarca insanın dramı herkesi derinden üzdü.

Depremde birçok insanın aklına kazıdığı ve bir daha asla aklından çıkartamayacağı bir fotoğraf derin bir acıyı temsil etti. Bir baba, yatakta depreme yakalanan ve yaşamını yitiren kızının elini bırakamıyordu. İşte bu fotoğraf karesinin anlattığı çok büyük bir acıydı ve görenler bu acıyı yüreklerinde hissetti.

Seray Kaya'nın paylaştığı deprem fotoğrafı milyonların hafızasına kazındı! 1

Seray Kaya da çok sevdiği babasını Hasan Kaya’yı 2019 yılında kaybetti. Babasına olan büyük sevgisini her fırsatta dile getiren oyuncu, yıllardır bu acıyı üzerinden unutamadı. Depremde bir babanın ölen kızının elini bırakamaması anı da herkes gibi Seray Kaya’yı da çok etkiledi.

Oyuncu, yorumlara kapatarak instagram hesabından bu fotoğrafı paylaşarak şöyle yazdı: “Ya Râb, bu uğursuz gecenin yok mu sabahı?”

Fotoğrafı gören birçok kişi gibi Seray Kaya da babasına olan sevgisini de hatırladığı bu fotoğrafa kayıtsız kalamadı.

Oyuncu, deprem felaketinin ardından yaptığı bir başka paylaşımda ise şöyle yazdı.

“Çok aciz çok çaresiz kaldık. Hiçbir yere sığamıyorum. Kardeşlerim için korkuyorum çok korkuyorum.”

Ünlü oyuncu kendi akrabalarının da depremden etkilendiğini bu mesajı ile ortaya koydu ve acının, çaresizliğin ne kadar derin bir izi olduğunu gösterdi.

Seray Kaya'nın paylaştığı deprem fotoğrafı milyonların hafızasına kazındı! 2

Fotoğraf, Kahramanmaraş’ta çekildi. Bir baba, 15 yaşındayken depremde ölen kızı Irmak’ın elini bırakamıyor. İşte bu anlar tüm Türkiye’nin yüreğine bir büyük acı olarak işledi.