Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit konusunda kendine yakışanı yaptı!

Engin Altan Düzyatan, Burak Özçivit konusunda kendine yakışanı yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Engin Altan Düzyatan’ı 5 sezon boyunca Diriliş Ertuğrul dizisinde izleyen hayranları, geçtiğimiz ay final yaparak sona eren Kurşun dizisine ise ilgi göstermedi. Birçok hayranı yeniden eski haline dönmesini ve Kuruluş Osman’da yer almasını istediklerini belirten yorumlarıyla sosyal medyada dikkatleri çekiyor.

Engin Altan Düzyatan ise, şu sıralarda dinlenmek istiyor. Belki de ileride Kuruluş Osman dizisinde gözükebilir, ancak şu aşamada gündeminde olmadığı da biliniyor.

Oyuncu, Kuruluş Osman dizisini severek izlediğini belirtti. Yeni diziye sıcak mesajlar yollayan oyuncu, “Sevdiğimiz arkadaşlarımız, ne kadar güzel bizim yarattığımız bir işi devam ettiriyorlar, bunlar iki farklı iş, ben çok severek izliyorum. Hayırlısı olsun” dedi.

Burak Özçivit ile Engin Altan Düzyatan çok karşılaştırılıyor. Diriliş Ertuğrul tutkunları ilk bölümlerde Özçivit’i çok eleştirmiş ve Düzyatan’ı gözlerinin aradığını sosyal medyada yazmıştı.

Burak Özçivit’in performansı sorulunca Düzyatan, “Gayet iyi, gayet iyi” diyerek arkadaşını övdü ve kendisine yakışanı yaptı.