Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan hayranlarının yeni rolüne alışması kolay olmayacak!

Engin Altan Düzyatan hayranlarının yeni rolüne alışması kolay olmayacak!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 5 sezon boyunca TRT1 ekranında Diriliş Ertuğrul dizisiyle izleyicilerin karşısında olan Engin Altan Düzyatan, bu sezon final yapan dizinin ardından yeni sezonda yeni bir karakterle ekranda boy gösterecek.

Ertuğrul Gazi olarak ismini dünyanın birçok ülkesinde duyuran, hayranlarına hayran katan, popülerliğinin adeta zirvesine yerleşen Engin Altan Düzyatan hayranları onu yeni bir rolde izleyecek olmayı hem önemsiyor hem de Diriliş Ertuğrul’un bitişini bir türlü hazmedemiyor.

Instagram hesabından yeni halini paylaşan Düzyatan, yeni sezonda Kod Adı Kurşun dizisinde bambaşka bir karaktere hayat verecek.

1970’li yıllarda geçen hikayede Engin Altan Düzyatan, savcı karakteri ile hayranlarının karışsında olacak.

Çekimlerinin Ağustos ayında başlaması planlanan dizinin Ekim ayında ekranda olacağı ortaya çıktı.

Diriliş Ertuğrul hayranları ise atv ekranında bu sefer Burak Özçivit’in başrolündeki Diriliş Osman devam dizisi ile yeni bir maceraya atılacak.

Engin Altan Düzyatan’ı Ertuğrul Gazi olarak aklına yazan birçok izleyici bunun kolay kolay silinmeyeceğini düşünüyor. Yeni dizisine hazırlanan Engin Altan Düzyatan ise savcı karakteri ile Ertuğrul Gazi rolünü unutturmaya çaba harcayacak.

Düzyatan, bugün instagram hesabından yaptığı paylaşımla dikkat çekti.Hayranlarının Diriliş Ertuğrul dizisinin bitmesinden üzüntü duyduklarını belirten yorumlar yer aldı.

İşte o paylaşım ve Düzyatan’ın son hali:

Engin Altan Düzyatan hayranlarının yeni rolüne alışması kolay olmayacak! 7