Ana sayfa Sosyal Medya Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel imajını değiştirdi!..

Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel imajını değiştirdi!..

tarafından sevda
Bergüzar Korel lahusa fotoğrafı

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü Oyuncu Bergüzar Korel çok yakında Kızlar ve Oğlanlar adlı tek kişilik oyunuyla tiyatro sahnesine geri dönecek.

Geçtiğimiz günlerde hayranlarına müjdeyi sosyal medya hesabından veren oyuncu, sahneye çıkmadan önce imajını yeniledi.

Saç şeklini yenileyen oyuncu kahkül kestirdi. Yeni imajıyla fotoğrafını instagram hesabında da yayınlayan Bergüzar  Korel paylaşımına “Ayy yine yaptım” notunu düştü.

Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel imajını değiştirdi!.. 3

Ekranlara son olarak Vatanım Sensin dizisiyle gelen oyuncu, tek kişilik oyunu Kızlar ve Oğlanlar ile sahnelere geri dönecek. Bergüzar Korel instagram hesabından yaptığı paylaşımda hayranlarına “Beklemede kalın!” mesajını vermişti.

Sahnedeki oyunculuğuyla takdir gören Bergüzar Korel, çok sevdiği bu projeye hamileliğinde yaşadığı bir sorun nedeniyle doktor tavsiyesiyle ara vermişti.  Daha sonrasında Covid 19 salgını nedeniyle yaşanan süreçte de sahneye çıkamadı.

Sahnelere geri dönmeye hazırlanan Bergüzar Korel imajını değiştirdi!.. 4

Oğlu Han’ı 2020 yılının Mart ayında sağlıklı şekilde dünyaya getiren Bergüzar Korel, Kızlar ve Oğlanlar ile sahnede yer almış ancak kızı Leyla’nın doğumundan sonra yeniden ara vermişti. Oyuncunun tekrar sahnelere döneceğini duyurması hayranları arasında heyecan yarattı.

Ünlü oyuncunun sahnedeki ilk durağı Ankara ve Bursa olacak. Kızlar ve Oğlanlar, 22 Ekim’de  Ankara Panora Sanat Merkezi’nde, 27 Ekim’de ise Bursa Akademik Odalar Birliği Sahnesi’nde tiyatroseverlerle buluşacak.