Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan kimseye yaranamıyor! Diriliş Ertuğrul’dan sonra hesaplar şaştı!

Engin Altan Düzyatan kimseye yaranamıyor! Diriliş Ertuğrul’dan sonra hesaplar şaştı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Analiz – Ülkemizde siyasette yaşanan kutuplaşmanın dizilere de yansıdığının en belirgin örneğini Engin Altan Düzyatan sergiliyor..

5 sezon boyunca TRT1 ekranında Diriliş Ertuğrul dizisinde başrolde olan Düzyatan, sağ kesimin dizi oyuncusu olarak sol düşencede olanlar tarafından sınıflandırılmıştı.

Sağ düşünceye hakim olan izleyiciler de Düzyatan’ın bir hayli sahiplenmişti.

Engin Altan Düzyatan kimseye yaranamıyor! Diriliş Ertuğrul'dan sonra hesaplar şaştı! 7

Ancak şimdi Fox TV ekranında Kurşun dizisindeki Savcı Orhan Atmaca karakteri sol bir düşünce tarzını temsil eden karakter görünümünde.

Şimdi de sağ kesim ünlü oyuncuya eleştiriler yaparken, sol düşüncede olanlar savunmaya başladı.

Yani Engin Altan Düzyatan kimseye yaranamadı.

Peki bu durumu kendisi nasıl değerlendiriyor.

Bu değerlendirmesini Hürriyet’te Hakan Gence’nin röportajında açıkladı.

Bakın şöyle diyor:

” Yaptığınız bir işin herkes ve her kesim tarafından beğenilmesini bekleyemezsiniz. Eğer siz o hikâyeye inandıysanız eleştirilmeye de hazır olmalısınız. Çok normal karşılıyorum. Ben oyuncuyum. 1980’lerde geçen ‘Bu Son Olsun’ diye bir filmde oynamıştım. Bir yazıda “Evladım solculuk sana mı kaldı” diye eleştirdiler. ‘Anadolu Kartalları’nda oynadım “Evladım militarizme alet olduğunun farkında mısın?” dediler. ‘Diriliş Ertuğrul’da oynadım .“Sağ tarafın oyuncusu mu oldun?” dediler. Aslında ben işimi en iyi şekilde yapmaya çalışan bir sanatçıyım. Sanatta din, dil, ırk, cinsiyetçilik, siyaset ayrımcılığı yapılmaz.”