Ana sayfa Sosyal Medya Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi Barbaros öncesinde imajını iyice oturtuyor!

Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi Barbaros öncesinde imajını iyice oturtuyor!

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/ Detay – TRT ekranlarında yayınlanan ve 5 sezon süren Diriliş Ertuğrul dizisinde başrolde oynayan Engin Altan Düzyatan, uzun süredir ekranda yoktu. Yeni projesi heyecanla beklenen oyuncu, bir süredir dinleniyor. Düzyatan, ailesi ve çocuklarıyla birlikte tatil yaparken, sosyal medyadan paylaşımlarla takipçilerini de mutlu ediyor.

Geçtiğimiz hafta bayramda Sosyal medya hesabından bir mesaj yayınlayan oyuncu, sadece Türk hayranlarına değil, özellikle çok büyük ilgi gördüğü Arap hayranlarını da unutmamış ve Arapça bayram kutlaması da yapmıştı. Mesajını yayınlarken kullandığı resminde ise sakallarının uzadığı görülüyordu.

Oyuncunun yine TRT1 ekranında yeni sezon için hazırlanmakta olan Barbaros dizisinde oynayacağı bir süre önce öğrenilmişti. Engin Altan Düzyatan, dizide Barbaros Hayreddin Paşa’yı oynayacak. Bu nedenle hazırlıkları süren dizi öncesinde imajını da tazeliyor.

ES Film tarafından hazırlanan dizinin çekimlerinin Ocak ayında başlaması planlanıyor. Düzyatan’ın son yaptığı sosyal medya paylaşımında sakallarının daha da uzamasının, dizideki imajıyla ilgili olduğu düşünülüyor. Sakallarının gittikçe daha çok beyazladığı da gözlerden kaçmıyor!

İşte oyuncunun son paylaşımı:

Engin Altan Düzyatan, yeni dizisi Barbaros öncesinde imajını iyice oturtuyor! 7