Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizi görüşmeleri, Elçin Sangu hayranlarını da heyecanlandırdı!

Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizi görüşmeleri, Elçin Sangu hayranlarını da heyecanlandırdı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan, geçen sezon yayınlanan ama beklenen başarıyı sergileyemeyen Barbaroslar dizisinin kadrosundan ayrılmıştı. Oyuncuya yeni sezon için birçok teklif yapıldı. Bu projeleri değerlendiren oyuncunun Çöp Adam isimli dizi için görüşme halinde olduğu da basına yansıdı.

Star TV ekranlarında yayınlanması planlanan Çöp Adam isimli yeni diziden teklif alan oyuncu, şimdilik net bir anlaşmanın olmadığını açıkladı. Proje ismi vermeden konuşan ve iyi bir aşamada olduklarını belirten oyuncu, OGM Pictures imzası taşıyan bu dizinin hikayesini beğendi.

Görüşmeler nasıl sonuçlanacak hayranlar heyecanla beklerken, Çöp Adam isimli proje için kadın başrol olarak Elçin Sangu’nun isminin geçmekte olduğu bilgisi de yine basına yansıdı. Engin Altan Düzyatan ile Elçin Sangu partnerliğinin çok iyi olabileceğini düşünen hayranlar da bu projeden gelecek haberleri merakla beklemeye başladı.

Yapımcı Onur Güvenatam’ın ve ekibinin titiz bir çalışma yürüttüğü Çöp Adam isimli dizi için toplantılar yapılmaya ve hazırlıklar yürütülmeye devam ediyor.

Engin Altan Düzyatan'ın yeni dizi görüşmeleri, Elçin Sangu hayranlarını da heyecanlandırdı! 7

Engin Altan Düzyatan ve Elçin Sangu ile anlaşmalar sağlanır ise dizinin daha da çok gündem olacağını ve sosyal medyanın Çöp Adam’ı konuşacağını şimdiden söyleyebiliriz.

Heyecanlı bir sürecin içinde olduğunu söyleyen Engin Altan Düzyatan, Barbaroslar projesinin ardından fazla ara vermeden yeniden televizyon ekranına döner ise bu durum da hayranlarını şaşırtan bir gelişme olacak.

Oyuncunun hikayeyi sevmesindeki en önemli nedenlerden birisinin takıntılı zengin bir adamın izleyicileri şimdiye kadar tanışmadıkları bir dünyanın içine çekecek olması gösteriliyor.