Ana sayfa Sosyal Medya Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisinin setinden gelen fotoğraflar heyecanı artırıyor!..

Akın Akınözü ve Bensu Soral’lı Tuzak dizisinin setinden gelen fotoğraflar heyecanı artırıyor!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Başrollerini Akın Akınözü ve Bensu Soral’ın paylaştığı TV8’in yeni sezon için hazırladığı Tuzak dizisinin çekimleri tüm hızıyla devam ediyor.

Eylül sonu veya Ekim ayının başlarında ekran macerasına başlaması beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Aytaç Çiçek oturuyor. Dizinin senaryosunu ise Eylem Canpolat, Ayşenur Sıkı ve Ali Yörükoğlu kaleme alıyor.

İlgi çekici hikayesi bulunan Tuzak’ta bir intikam öyküsü anlatılıyor. Kaderimin Oyunu dizisinden sonra yeniden ekranlara dönecek olan Akın Akınözü dizide ‘Umut’ isimli bir avukatı canlandıracak.

Dizinin kadın başrolü Bensu Soral ise en son rol aldığı Cam Tavanlar dizisinden bir yıl sonra yeniden sete çıkarak hayranlarını heyecanlandırdı.

Akın Akınözü ve Bensu Soral'lı Tuzak dizisinin setinden gelen fotoğraflar heyecanı artırıyor!.. 9

Tuzak’ta iki ünlü oyuncuya Talat Bulut, Rıza Kocaoğlu, Yağız Can Konyalı, Emir Benderlioğlu, ve Eylül Su Sapan’ın da aralarında bulunduğu oyuncu kadrosu eşlik ediyor.

Dizinin setinden gelen yeni fotoğraflar izleyicide heyecan yarattı. Tuzak’da, ailesinin kaderini değiştiren zengin ve güçlü bir aileden intikam almaya yemin etmiş bir adamın ve aynı zamanda bütün haksızlığa uğramış olanların intikamını alma hikayesi anlatılıyor.

Akın Akınözü ve Bensu Soral'lı Tuzak dizisinin setinden gelen fotoğraflar heyecanı artırıyor!.. 10

Dizide başrolde yer alan Rıza Kocaoğlu, Çukur dizisindeki ‘Aliço’ karakterindeki başarısının ardından, Netflix’te yayınlanan Zeytin Ağacı dizisindeki performansıyla da adından söz ettirmişti. Oyuncu, Tuzak’ta da yine etkili bir rolle izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor.

Akın Akınözü ve Bensu Soral'lı Tuzak dizisinin setinden gelen fotoğraflar heyecanı artırıyor!.. 11

Akın Akınözü’nün canlandırdığı ‘Umut’ karakterinin yıllarca en ince detayına kadar çalışılarak yaptığı intikam planının karşısında ise düşmanın zeki ve güçlü kızı olarak Bensu Soral’ın hayat vereceği karakter yer alacak.

Kimin kimi Tuzak’a düşüreceğinin bir bilmeceye dönüştüğü dizi özgün hikayesi ve yepyeni anlatım tarzıyla dikkat çeken, ilmek ilmek işlenen bir tuzak hikayesi ile çok yakında TV8 ekranlarında izleyici ile buluşacak.