Ana sayfa Dizi Haberleri Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımına İspanyolca mesaj yağıyor! Sıla Türkoğlu hayranlığı tavan yaptı!

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımına İspanyolca mesaj yağıyor! Sıla Türkoğlu hayranlığı tavan yaptı!

tarafından zk zk

TelevizyonGazetesi.com/Detya – Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımına gelen yorumlar dikkat çekici! Show TV’nin yeni dizisi Kızılcık Şerbeti’nin çekimleri bir süre önce başlamıştı. Özellikle Sıla Türkoğlu’nun hayranları, diziyi yorum yağmuruna tutmaya başladı!

Show TV’de ekrana gelecek olan Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımını Gold Film üstlenmekte. Başrollerinde Barış Kılıç, Evrim Alasya, Settar Tanrıöğen, Sıla Türkoğlu, Sibel Taşçıoğlu, Doğukan Güngör ve Müjde Uzman’ın yer aldığı iddialı yapımın ilk tanıtımı yayınlandı.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği diziden ilk görüntülerin gelmesinden sonra, özellikle İspanyol izleyicilerin diziye olan ilgisi de ortaya çıktı! Tanıtımın altına yapılan yorumların büyük çoğunluğunun özellikle İspanyolca olması dikkatlerden kaçmıyor! Yine Brezilyalı pek çok izleyici de dizinin İspanyolca alt yazı ile yayınlanması için Youtube’da mesajlar gönderiyorlar.

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımına İspanyolca mesaj yağıyor! Sıla Türkoğlu hayranlığı tavan yaptı! 10

Farklı kültürlere sahip iki ailenin çocukları Doğa (Sıla Türkoğlu) ve Fatih’in (Doğukan Güngör), yıldırım nikahıyla evlenmesiyle yaşanan çarpıcı olayları konu alan dizi, yerli izleyiciden daha çok yabancı izleyiciden yorumlar almaya başlamış görünüyor!

Özellikle Sıla Türkoğlu hayranlarının yorumları ön plana çıkıyor. İspanyolca yapılan yorumlarda Türkoğlu’nun yeni dizisini merakla beklediklerini ve çok başarılı olacağına inandıklarını belirten mesajlar yer alıyor tanıtıma yapılan yorumlarda. Daha önce Emanet isimli dizide rol alan ve iki sezon boyunca yer aldığı günlük olarak yayınlanan diziyle tanınan Sıla Türkoğlu’nun hatırı sayılır bir izleyici kitlesi var. Yabancı hayranları da en az yerli hayranlar kadar Kızılcık Şerbeti için heyecanlı…

Hikayesi ile olduğu kadar usta oyuncu kadrosuyla da beğeni toplayan Kızılcık Şerbeti dizisinin yayın tarihi henüz belli değil. Ancak konusu itibariyle şimdiden ilgi çekmiş görünüyor.

Kızılcık Şerbeti’nin kısaca konusu: İyi eğitimli, realist ve modern bir kadın olan Kıvılcım (Evrim Alasya), eşinden boşandıktan sonra dimdik ayakta kalmış, iki kızını da inandığı değerler doğrultusunda yetiştirmiştir. Küçük kızı Çimen (Selin Türkmen) henüz liseye devam etmekte, büyük kızı Doğa (Sıla Türkoğlu) ise üniversitede diş hekimliği okumaktadır. Kıvılcım’ın tek isteği çocuklarının ileride başarılı ve mutlu olmalarını görmektir.

Doğa’nın daha üniversiteye girdiği ilk yıl erkek arkadaşıyla evlenmesiyle büyük bir hayal kırıklığı yaşayan Kıvılcım, hayatının şokunu kızının kocasının ailesiyle tanışmasında yaşar. Doğa’nın kocası Fatih’in (Doğukan Güngör) ailesi oldukça muhafazakar bir ailedir. Kızının hayata bu kadar farklı bakan bir aileyle yapamayacağını düşünür. Doğa ise aşklarının her türlü farklılığın üstesinden geleceğine inanmaktadır. Kızılcık Şerbeti; doğruları aynı, yöntemleri farklı olan iki uç aile arasında kalan bir aşk hikayesidir.

Senaryosunu Melis Civelek’in, yönetmenliğini Ketche’nin üstlendiği diziden yayınlanan dizi yakında Show TV’de ekrana gelmeye başlayacak. İşte tanıtıma yapılan yorumlarda İspanyolca yorumların dikkat çeken fazlalığını gösteren örnekler…

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımına İspanyolca mesaj yağıyor! Sıla Türkoğlu hayranlığı tavan yaptı! 11

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımına İspanyolca mesaj yağıyor! Sıla Türkoğlu hayranlığı tavan yaptı! 12

Kızılcık Şerbeti dizisinin ilk tanıtımına İspanyolca mesaj yağıyor! Sıla Türkoğlu hayranlığı tavan yaptı! 13