Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk karizması da böyle olur işte! Demet Özdemir’den de beğeni gecikmedi!

Engin Öztürk karizması da böyle olur işte! Demet Özdemir’den de beğeni gecikmedi!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Dizilerin, sinema filmlerinin sevilen, başarılı ismi Engin Öztürk, şu sıralar iki heyecan birden yaşıyor. Oyuncu, hem TV8’de ekrana gelen dizisi Doğduğun Ev Kaderindir’de oynuyor hem de Netflix için çekilen ve çok konuşulan 50 m2 isimli diziyle gündemde.

Aybüke Pusat ile başrolünde oynadığı 50 m2 dizisinde Gölge isimli karanlık bir adamı canlandıran Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde ise Avukat Barış olarak ekranlara geliyor.

Başarılı performansıyla izleyenlerin takdirini toplayan oyuncu, aynı zamanda yakışıklı ve karizmatik bir isim olarak da özellikle kadın hayranlarının markajında!

Demet Özdemir ve İbrahim Çelikkol’un başrolünü paylaştığı diziye yeni sezonda katılan Engin Öztürk, Barış karakteriyle de çok sevildi. Oyuncu, kısa bir süre önce de Aybüke Pusat ile Alem dergisine bir röportaj verdi. Aynı zamanda dergi için fotoğrafları çekildi.

Oyuncu, bu karelerden birisini instagram sayfasından paylaştı. Siyah beyaz fotoğrafına pek çok hayranı övgü dolu yorum yaparken, dizide birlikte rol aldığı Demet Özdemir’den de beğeni gecikmedi.

Engin Öztürk karizması da böyle olur işte! Demet Özdemir'den de beğeni gecikmedi! 8

Bu arada bir başka paylaşımıyla da bambaşka bir tarz çizdi oyuncu. Spor kıyafetine uygun maskesi ile de günlük hayattaki karizmasını da ortaya koydu oyuncu…

Engin Öztürk karizması da böyle olur işte! Demet Özdemir'den de beğeni gecikmedi! 9