Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk, yeni dizisi Sıfırıncı Gün için hayatında ilk kez farklı bir şey yaptı!

Engin Öztürk, yeni dizisi Sıfırıncı Gün için hayatında ilk kez farklı bir şey yaptı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1986 yılında Eskişehir’de dünyaya gelen Engin Öztürk, yakın arkadaşı Sarp Apak ile birlikte sokakta kameralar tarafından görüntülendi. 2010 yılından bu yana başarılı bir kariyer yolculuğu yaşayan oyuncu, ilk olarak Fatmagül’ün Suçu Ne isimli unutulmaz dizideki Selim Yaşaran karakteri ile büyük popülerlik elde etmişti.

Sonraki süreçte Behzat Ç, Muhteşem Yüzyıl, Diriliş Ertuğrul gibi unutulmaz dizilerde de rol alan Engin Öztürk, yıllar içinde birbirinden çok farklı karakterlerle hayranlarının karşısında oldu. Dijital projeler Hakan Muhafız ve 50 M2 ile Netflix’te de hayranları ile buluşan Engin Öztürk, önceki sezon Doğduğun Ev Kaderindir ve ardından da Annenin Sırrıdır Çocuk isimli dizilerle tv8 ekranında hayranlarının karşısına çıkmıştı.

Yeni sezon için yine bir tv8 dizisi olan Sfırıncı Gün isimli yapım için anlaşma yapan Engin Öztürk, yakında çekimlere başlayacaklarını duyurdu. Oyuncu, “Bir iki aya kadar çekimlere başlarız. Çok güzel bir iş geliyor. Normalde çok iddialı konuşmam, ne olduğu belli olmaz diye. Ama bu sefer gerçekten güzel bir iş geliyor, güzel bir kadro oluşuyor. Güzel olacak” açıklamasında bulundu.

Engin Öztürk, yeni dizisi Sıfırıncı Gün için hayatında ilk kez farklı bir şey yaptı! 8

Oyuncu, kendi ifadesi ile daha önce hiçbir yapım için bu kadar iddialı konuşmadığını ama bu sefer gerçekten çok farklı ve özel bir projenin gelmekte olduğunu söyleyerek dikkatleri üzerine çekti.

Güçlü bir oyuncu kadrosu oluşturulması için ön hazırlıklar devam ederken, dizinin 1 veya 2 aylık süre içinde sete çıkacak olması da izleyicilerin Sıfırıncı Gün projesini seyretmek için biraz daha beklemesi gerektiğini gösteriyor.

Sıfırıncı Gün dizisi için oyuncu görüşmeleri de devam ediyor. Son gelen bilgilere göre; Yiğit Özşener, Berk Cankat, Uğur Uzunel ve Çağla Irmak gibi isimlerle anlaşmalar yapıldı.

Sakal uzatması ile de dikkat çeken Engin Öztürk, karaktere hangi imajın yakışacağı konusunu henüz değerlendirmekte olduklarını da söyledi.

Engin Öztürk, yeni dizisi Sıfırıncı Gün için hayatında ilk kez farklı bir şey yaptı! 9

Sıfırıncı Gün dizisinin hikayesinden ve detaylarından bahsetmek istemeyen oyuncu, sürprizin kaçmaması gerektiğini belirtirken, sadece şu detayları verdi: “Hikaye günümüzde geçecek. Çok güzel bir ekip işi, çok fazla oyuncunun olduğu, tek bir başrolün olmadığı, herkesin başrol olacağı çok güzel bir iş gelecek.”