Ana sayfa Dizi Haberleri Engin Öztürk’ü hayranlarıyla kavuşturacak Annenin Sırrıdır Çocuk, ödüllü yönetmene teslim!

Engin Öztürk’ü hayranlarıyla kavuşturacak Annenin Sırrıdır Çocuk, ödüllü yönetmene teslim!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay – İrem Helvacıoğlu ve Engin Öztürk’ü başrollerde bir araya getiren Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinde hazırlıklar neredeyse tamamlandı. Ekibi oluşan dizinin çok yakında sete çıkması bekleniyor.

Ulusal kanalda en son Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle ekrana gelen Engin Öztürk’ü uzun bir aradan sonra hayranlarıyla kavuşturacak Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin konusuyla ilgili henüz bir bilgi yok. Ancak ekibinin tamamlandığı belirtiliyor.

Buna göre dizinin yönetmen koltuğuna Müge Uğurlar oturacak. Daha önce İlişki Durumu: Karışık, Yuvamdaki Düşman dizilerini yöneten Uğurlar, Aşk Laftan Anlamaz dizisiyle de 2017 yılında en iyi yönetmen ödülünü kazanmıştı.

Engin Öztürk’ü hayranlarıyla kavuşturacak Annenin Sırrıdır Çocuk, ödüllü yönetmene teslim! 7

Annenin Sırrıdır Çocuk dizisinin senaryosu ise Makbule Kosif, Gülsev Karagöz ve Okan Başar Bahar oturacak. Makbule Kosif de Yalaza, Kalp Atışı, Zeliha’nın gözleri gibi dizilerin senaryosunu kaleme almıştı.

Annenin Sırrıdır Çocuk özellikle Engin Öztürk hayranlarının büyük bir heyecanla beklediği bir dizi. Fatmagül’ün Suçu Ne dizisinde canlandırdığı Selim karakteriyle yıldızı parlayan Engin Öztürk’ü ulusal kanalda en son TV8’de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir dizisiyle izlemiştik. Öztürk diziye sonradan katılmış ve Demet Özdemir’i canlandıran Zeynep’in sevgilisi daha sonra da kocası olmuştu.

Engin Öztürk aynı dönemde Netflix’te yayınlanan 50m2 dizisinin de başrolünde yer almıştı. Yakışıklı oyuncu bu dizide bugüne kadar canlandırdıklarından çok farklı bir karaktere hayat vermişti. Öztürk bir kiralık katili canlandırdığı dizide başrolü Aybüke Pusat ile paylaşmıştı. Dizi hem hikayesi hem de oyunculuklarıyla izleyiciden tam not almıştı.

NTC Media tarafından çekilecek dizinin nisan ayında TV8’de ekrana geleceği belirtiliyor.