Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk’ün hayranlarından bir ricası var… Instagram’da paylaştı…

Engin Öztürk’ün hayranlarından bir ricası var… Instagram’da paylaştı…

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – Bir süredir ekranlarda olmayan ve tv8’in Doğduğun Ev Kaderindir dizisi ile yeniden dönmeye hazırlanan Engin Öztürk, yaptığı instagram paylaşımıyla dikkatleri çekti. Oyuncu, 28 Eylül’deki doğum günü için bir kaç gün önceden hayranlarına ve sevenlerine bir konuda ricada bulundu.

Aslında bir süredir pek çok ünlü isim benzer çağrılarda bulunuyor doğum günlerinde. Kendilerine hediye gönderilmesi yerine farklı yerlere bağış yapılması önerisinde bulunuyor tanınmış isimler. Bu isimlere Engin Öztürk de eklendi ve oyuncu, yayınladığı mesajla Otizmli Çocuklar için bağış yapılmasını rica etti.

Hakan Muhafız dizisinin ardından Netflix için çekimleri tamamlanan 50 metrekare isimli yapımda rol alan Engin Öztürk’ün hayranları onu ekranda görmek için sabırsızlanıyorlar. Sosyal medyadan sevgilerini, övgülerini bolca ileten hayranlar, doğumgünü için de muhtemelen çeşitli sürprizlere hazırlanıyorlar.

İşte bu nedenle oyuncu yapılacak bu tür sürprizlere önceden başka bir adres göstererek hem hayırlı bir iş yapıyor hem de takipçilerinin de gönlünü kırmamış oluyor.

İşte Engin Öztürk’ün paylaşımı:

Sevgili Ailem ve Dostlarım,

Hangi hediye otizmli bir çocuğun hayatını değiştirmekten daha değerli olabilir? 28 Eylül benim doğum günüm. Bu doğum günümde bana vereceğiniz en anlamlı, en güzel hediye otizmli çocuklara eğitim desteği olacak. Bu özel günde sizlerden hediye ya da organizasyon istemiyorum. Otizmli çocuklar için eğitim haktan da öte tek çare. Otizmli çocukların tek tedavileri olan yoğun, özel ve sürekli eğitimlerine devam edebilmeleri için desteğinize ihtiyaçları var. Sizlerin desteğiyle doğum günüm iyilik günüm olsun… 1 seanslık eğitim desteği 180 TL’dir.

My Dear Family and Friends,

What gift could be more precious than changing the life of a child with autism? My birthday is September 28th. Supporting the education of a student with autism would be the most meaningful and valuable present I could get. For my special day, I do not wish for any gifts or parties. Beyond being a right, education is the sole “remedy” for children with autism. Education is the only treatment for autism, and children with autism need your support in order to continue with their intensive, special and continuous education. With your support, my birthday could be a day of goodness. The cost for one educational session is 180 Turkish Liras.

Engin Öztürk @tohumotizm @iyilikpaylas

Engin Öztürk'ün hayranlarından bir ricası var... Instagram'da paylaştı... 7