Ana sayfa Sosyal Medya Uyanış Büyük Selçuklu ile ekrana dönecek olan Buğra Gülsoy, geri sayımı başlattı

Uyanış Büyük Selçuklu ile ekrana dönecek olan Buğra Gülsoy, geri sayımı başlattı

tarafından ker_def

Televizyongazetesi.com/Detay – 28 Eylül Pazartesi akşamı TRT 1’in büyük bir merakla beklenilen dizisi Uyanış Büyük Selçuklu ilk bölümüyle ekranlara gelecek. Uzun süredir çekimleri devam eden dönem dizisinde büyük bir hazırlık aşamasından geçildi ve ciddi bir emek harcandı. Dizinin ekrana gelmesi merakla bekleniyor.

İzleyici kadar oyuncular da heyecanlı. Zira büyük emek verilen işin ekranda nasıl bir karşılık bulacağı merak edilmekte doğal olarak. Dizinin fragmanları da dönmeye başladı. Dikkat çeken tanıtımlarla birlikte heyecan da iyice doruğa çıktı.

Selçuklu İmparatorluğunun kuruluş, gelişme ve zirveye yükseliş hikayesinin anlatıldığı dizide Ekin Koç, Buğra Gülsoy, Hatice Şendil, Gürkan Uygun, Leyla Lydia Tuğutlu, Sevda Erginci, Mehmet Özgür, Cemal Toktaş, Osman Sonant, Leyla Feray, İlker Kızmaz, Ali Gözüşirin, Çiğdem Selışık Onat, Murat Garipağaoğlu, NikXhelilaj ve Erdem Akakçe yer alıyor.

Bir kaç gün sonra ekranda ilk sınavını verecek olan Uyanış Büyük Selçuklu dizisinden bir kare paylaşan Buğra Gülsoy, heyecanını da yansıttı paylaşımıyla.

Anlaşılan izleyiciler gibi oyuncu da büyük bir heyecan içinde ve günleri sayıyor. Gülsoy “Son 3…” notuyla aşağıdaki paylaşımı yaptı.

İşte o paylaşım:

Son 3 ..

???? @ferhatsirinn ⁣

Uyanış Büyük Selçuklu ile ekrana dönecek olan Buğra Gülsoy, geri sayımı başlattı 7