Ana sayfa Sosyal Medya Engin Öztürk’ün kariyeri için dönüm noktası olan dizi!

Engin Öztürk’ün kariyeri için dönüm noktası olan dizi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Engin Öztürk, Doğduğun Ev Kaderindir dizisinde Barış karakterine hayat veriyor. Oyuncu ayrıca 27 Ocak itibari ile Netflix’te yayınlanmaya başlanan 50 M2 isimli diziyle de gündemde yer alıyor… Her iki yapımda da güçlü oyunculuk performansları sergileyen oyuncu, hayranlarından da büyük takdir topladı.

Çarşamba akşamları tv8 ekranında yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir’e katılmasından sonra hikayeyi bir hayli değiştiren ve başrol olmayı da hak eden oyuncu, İbrahim Çelikkol’un canlandırdığı Mehdi karakterinin geri plana düşmesinin ardından da artık yapımda ön plandaki erkek karakter konumunda. Öztürk’ün başarılı oyunculuğunun da diziye önemli bir katkısının olduğunu söylemek yanlış olmayacaktır.

50 M2’deki rol arkadaşı Aybüke Pusat ve senarist Burak Aksak ile birlikte Onedio’nun youtube kanalına konuk olan Engin Öztürk, “Kariyeriniz için dönüm noktası sayabileceğiniz proje hangisiydi” şeklindeki soruya da yanıt verdi. Oyuncu, “Muhteşem Yüzyıl diyeceğim galiba ben buna” ifadesini kullandı.

50 M2 dizisinin Netflix’in yayınlandığı 190 ülkede gösterildiğini hatırlatan Öztürk, kendisinin Hollywood filmlerinden etkilendiği gibi, 50 M2’yi çok farklı bir ülkede izleyip de etkilenecek kişiler olabileceğini ve bunun hayalinin de gerçekleşmesini sağladığını ifade etti.

Televizyona iş yapan oyuncuların, yurt dışı satışlarına alışık olduğunu hatırlatan oyuncu, “İşin çok fazla ülkede yayınlanmasına alışığız. Ama Muhteşem Yüzyıl benim oynadığım işler açısından bunun pik yapmış hali. İngiltere’de bir Mısırlı tarafından tanınıyor haline şahit oldum” dedi.

Engin Öztürk'ün kariyeri için dönüm noktası olan dizi! 9

Engin Öztürk, Muhteşem Yüzyıl dizisinde Şehzade Selim karakterine hayat vermişti. Bu rol sayesinde ismini geniş kitlelere duyurmayı başaran oyuncu, sonrasında da birçok projede yer almayı başarmıştı.