Ana sayfa Dizi Haberleri Aşırı etkilendik! Yeni Hayat dizisinde kadına şiddete karşı etkili mesaj!

Aşırı etkilendik! Yeni Hayat dizisinde kadına şiddete karşı etkili mesaj!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kanal D ekranında izleyicilerle 1 Ekim Perşembe akşamı buluşan Yeni Hayat dizisinin 5. bölümünde önemli bir konu gündeme getirildi. Melisa Aslı Pamuk’un canlandırdığı Yasemin karakterinin sözleri izleyenleri bir hayli duygulandırdı.

Yasemin’in (Melisa Aslı Pamuk), kalabalık ve ilgi çeken bir konferansta kadınların yaşadığı şiddete karşı çıkmak için yaptığı konuşmadaki sözleri oldukça önemli ve toplumsal bir mesaj olarak da dikkat çekiciydi…

Kadınların sesi olan Yasemin karakterinin şu sözleri ne kadar da anlamlı: “Biz kadınlar dünyanın her yerinde her yeni güne biraz daha eksilerek başlıyoruz. Çünkü kadına yönelik şiddet, her gün adını bildiğimiz, bilmediğimiz kız kardeşlerimizi hayatlarından ve sevdiklerinden koparıyor. Yer yüzünde hiçbir vicdanın kabul edemeyeceği sebeplerle, erkek şiddetinin kurbanı olan adlarını sayamadığımız daha yüzlerce kadın gibi. Gelin şiddeti birlikte durduralım.”

Yüreklere dokunan bu mesaj ekran başındaki izleyicileri de etkiledi. Sosyal medyada da konuyla ilgili birçok paylaşım yapıldı. Yeni Hayat dizisindeki toplumsal bu mesaj takdir ile karşılandı.

İşte Yeni Hayat 5. bölümdeki o sahne: