Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan başından kötü bir hadise geçince yotube’a kafayı fena taktı!

Enis Arıkan başından kötü bir hadise geçince yotube’a kafayı fena taktı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Enis Arıkan, son yıllarda adını en çok konuşturan erkek oyuncular arasında yer alıyor.

Şöyle kısaca bir geriye doğru giderken Arıkan’ın Jet Sosyete dizisinde Tony karakteriyle ekrana geldiğini, Alice müzikalinde yer aldığını, şimdilerde ise Kanal D ekranında Benimle Söyle yarışması ile sunuculuk deneyimi yaşadığını görebiliriz.

Arıkan, şimdi yeni bir hedef belirledi; youtube’da en ünlüler arasında yer almak…

“Enis Arıkan” adıyla açtığı youtube kanalında ilk videosunu paylaşan ünlü oyuncu, daha önce başından geçen bir hadiseyi de anlattı.

Uzun süre kendisine kanal açma yönünde talepler geldiğini, hayranlarının da bu tavsiyeleri verdiğini belirten Enis Arıkan, bir gün bir ajansta gelen teklifi kabul etti. Sonra da gelen ekip ile çok sayıda video çekimi yapıldı. Ancak bu çekimden sonra Enis Arıkan, bu ekibe bir daha ulaşamadı ve bu durum da canını çok sıktı.

Arkıan, “Youtube’a çok hırslı geldim” diyor… Yani başından geçen bu hadise oyuncuyu youtube konusunda bir hayli hırslandırmış ve çıtayı da yukarıya koymasına sebip olmuş.

İlk videosunda yapacaklarından bahseden Arıkan, kaprisi olmayan gerçek ünlüleri da konuk edeceğini, yemekten modaya kadar farklı alanlarda video üreteceğini belirtiyor.

İşte Arıkan’ın ilk videosu: