Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Alice Müzikali’nin 3 sezonluk macerası sona erdi

Alice Müzikali’nin 3 sezonluk macerası sona erdi

tarafından ker_def

BKM, Zorlu PSM ve id ortak yapımcılığında, dev sahne prodüksiyonu, etkileyici görsel efektleri, benzersiz kostümleri, müzikleri ve birbirinden yetenekli oyuncu kadrosu, büyüleyici sahne şovuyla üç sezon boyunca Zorlu PSM sahnesinde sahnelenen Alice Müzikali son kez perde açtı.

İlk kez 7 Şubat 2019’da perde açan, pek çok kez kapalı gişe oynayan, 23. Afife Tiyatro Ödülleri’nde “Haldun Dormen Özel Ödülü” ve En İyi Koreografi Ödülleri’nin sahibi olan Alice Müzikali, son kez sahnelendi.

Serenay Sarıkaya’nın “Alice” , Ezgi Mola’nın “Kraliçe”, Enis Arıkan’ın “Tavşan”, Şükrü Özyıldız’ın “Şapkacı”, İbrahim Selim’in “Kral”, Merve Dizdar’ın ise “Kedi” rolü ile başrolleri paylaştığı müzikalin son temsilinde oyuncular da duygusal anlar yaşadı. Sahneye veda eden ekibi, seyirci dakikalar boyunca ayakta alkışladı.

Lewis Carroll tarafından yazılan ve bugüne kadar 174 dile çevrilerek edebiyatın eşsiz eserlerinden biri olma özelliğine sahip “Alice Harikalar Diyarında”, Serdar Biliş’in yönetmenliği ve Beyhan Murphy’nin koreografisi ile çağdaş bir müzikal uyarlama olarak Alice ismiyle 3 sezon boyunca sahnelendi.