Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan ile Melis Sezen’in iki gün çalıştığı dans sosyal medyada olay oldu!

Enis Arıkan ile Melis Sezen’in iki gün çalıştığı dans sosyal medyada olay oldu!

tarafından ker_def

İki ünlü oyuncunun sosyal medyayı sallayan dansları bir süredir gündemde… Enis Arıkan ve Melis pop müziğin önemli şarkıları eşliğinde sergiledikleri dans şovu ile izleyenleri bir hayli gülümsetti.

Ünlü isimlerin taklitlerini de yapan, şarkıların kliplerine hoş göndermelerde bulunan Enis Arıkan ve Melis Sezen’in uyumlu dansları da dikkatlerden kaçmamıştı. Hayranları da iki ünlü ismin bu eğlenceli videosuna hoş yorumlar bıraktı ve çok beğendiklerini ifade ettiler.

Geçtiğimiz hafta yayınlanan dans görüntülerine ilgi de büyük oldu. Melis Sezen, bu dans görüntüleri hakkında ilk kez konuştu. Oyuncu, dans etmeyi çok özlediği bir dönemde böyle bir çalışma yaptığı için mutlu.

Enis Arıkan’ın programında fenomen parçalar eşliğinde dans eden Sezen, konuyla ilgili şu açıklamayı yaptı: “Dansı o kadar özlemişim ki, anlatamam. Zaten sürekli ediyordum. Enis’le o dans için iki gün çalıştık. Latin dansı, salsa, bachata ve tangoyu profesyonel olarak yapıyorum. Set ve pandemiden dolayı tabii ki yapamıyordum ama inşallah sağlığımıza kavuşunca devam edeceğim. Latin gecelerine ve yogaya gitmeyi özledim.”

İşte Enis Arıkan ile Melis Sezen’in harika dansı: