Ana sayfa Sosyal Medya Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü’nün yaş farkı out, romantizmin gücü in!

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü’nün yaş farkı out, romantizmin gücü in!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü yönetmen Onur Ünlü ile oyuncu Hazar Ergüçlü arasındaki aşk uzun süredir devam ediyor. Birbirlerine karşı aşklarını her fırsatta sergileyen ikili hakkında sosyal medyada yapılan yorumlar ise bitmek bilmiyor.

Özellikle de ikili arasındaki yaş farkına yönelik uzun süredir birçok mesaj paylaşılmış ve bu konu sosyal medyada hiç gündemden düşmemişti. Ancak iki ünlü isim de bu konuya hiç takıntılı kalmayarak, söylenenleri görmezden gelip, yollarına devam ediyorlar.

İkiliyi birbirine yakıştıramadıklarını söyleyenler de çok oldu. Ancak sosyal medyada son dönemde bu aşk hakkında fikirlerin de değişmekte olduğuna yönelik izler var. Özellikle de Onur Ünlü’nün sevgilisi için yaptığı romantik paylaşımlar birçok kişiyi de pozitif olarak etkiliyor.

Hazar Ergüçlü için paylaşım yaptı ve “Uzaydaki en güzel dünya” mesajı yayınlayan Onur Ünlü, romantizmin sınırlarını zorladı… Oyuncu, sevgilisinin yeni dizisi Alev Alev’deki bir fotoğrafını da yayınlayarak romantizm rüzgarını güçlendirdi.

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü'nün yaş farkı out, romantizmin gücü in! 8

Alev Alev dizisinde yangında yüzü yanan Çiçek karakterine hayat veren Hazar Ergüçlü’nün, yüzünün sargı bezleri ile kapatıldığı bir sahnesi Onur Ünlü’nün instagram hesabına yansıdı.

Yönetmen, “Dünyanın en güzel uzaylısı” notuyla da yine gönülleri kazandı…

Onur Ünlü ile Hazar Ergüçlü'nün yaş farkı out, romantizmin gücü in! 9

Sosyal medyada Onur Ünlü’nün bu iki paylaşımını yan yana getiren takipçiler, “Sonuna kadar Onur Ünlü – Hazar Ergüçlü” diye yorumlar yaparak, ikilinin aşkına desteklerini sergiledi.