Ana sayfa Dizi Haberleri Melis Sezen için Sadakatsiz dizisi hayatının fırsatı oldu!

Melis Sezen için Sadakatsiz dizisi hayatının fırsatı oldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Sadakatsiz dizisinde Derin karakterine hayat veren Melis Sezen, son dönemin yükselen yıldızlarından birisi… 2019 yılında Burak Sevinç ile birlikte Leke dizisiyle birlikte ilk kez başrolde yer alan genç oyuncu, sergilediği güçlü performanslar ile 5 yıllık oyunculuk kariyerinde kendisine iyi bir yer elde etti.

2016 yılında Hayat Bazen Tatlıdır isimli dizideki Asya rolü ile kariyerine başlayan Melis Sezen, Siyah İnci’de ise Ebru karakteri ile dikkatleri üzerine çekmişti. Leke ile birlikte başrol teklifleri almaya başlayan oyuncu Sevgili Geçmiş dizisinde ise Deren karakterine hayat vermişti.

2020 yılında Ya İstiklal Ya Ölüm isimli TRT1 dizisinde rol alan Melis Sezen, ayrıca farklı roller sinemada da güçlü projelerde bulundu. Dünya Hali, Bizim İçin Şampiyon, Mucize 2 Aşk, Kovala isimli yapımlarda boy gösteren oyuncu, şimdilerde ise Kanal D’nin flaş dizisi Sadakatsiz’in kadrosunda bulunuyor.

Melis Sezen için Sadakatsiz dizisi hayatının fırsatı oldu! 7

Derin karakteri ile iyi performans ortaya koyan oyuncu, ayrıca kendisini çok da şanslı hissediyor. Birlikte rol aldığı Burak Sergen, Cansu Dere ve Caner Cindoruk’un çok tecrübeli isimler olması, Melis Sezen adına seti adeta bir okula çevirmiş durumda.

Sağlam bir projenin içinde olduğunu da söyleyen oyuncu, Milliyet gazetesindeki röportajında şöyle konuştu: “Benim için çok gurur verici bir şey. Şanslı olduğumu hissediyorum. İkisi de çok profesyonel. Ayrıca Burak Sergen, babamı canlandırıyor. Deneyimli ve çok iyi isimlerle oynuyorum ve sağlam bir işin içindeyiz. O yüzden mutlu hissediyorum.”