Ana sayfa Sosyal Medya Nesrin Cavadzade hayatının teklifini aldı!

Nesrin Cavadzade hayatının teklifini aldı!

tarafından sule sule

TelevizyonGazetesi.com / Detay –Oyuncu Nesrin Cavadzare, en son Fox TV’nin uzun soluklu Yasak Elma dizisinde rol almış ancak yönetmenle kavga etmesi üzerine dizideki görevine son verilmişti. Oyuncunun diziden ayrılığı izleyiciler tarafından büyük tepki görmüştü. Yasak Elma’daki ayrılığından bu yana herhangi bir projede yer almayan Cavadzade, hayatının teklifini aldı.

Cavadzade bu çok önemli teklifi bir süredir birlikte olduğu sevgilisi, Kalp Yarası’nın başrol oyuncusu Gökhan Alkan’dan aldı. HaberTürk’ün haberine göre yakışıklı oyuncu sevgilisi Cavadzade’ye evlilik teklifi etti.

Habere göre tatil için Datça’da bulunan Gökhan Alkan, ailesiyle birlikte yediği bir akşam yemeğinde sevgilisine evlilik teklifi etti. Cavadzade de bu teklife evet deyince iki ünlü oyuncu evliliğe ilk adımını atmış oldu.

Nesrin Cavadzade hayatının teklifini aldı! 27

Yasak Elma’da birlikte rol alırken tanışan ve set arkadaşlığı aşka dönüşen çift geçen kasım ayında aşklarını ilan etmişti. Çift sosyal medya hesaplarından birbirlerine sürekli ilanı aşk ediyordu.

Gökhan Alkan, Yasak Elma dizisinden ayrıldıktan sonra Kalp Yarası isimli dizide başrol oynamaya başladı. ATV’de yayınlanan ve bu sezonun en çok izlenen yapımlarından biri olan Kalp Yarası, sektörün duayen isimlerinden Tomris Giritlioğlu’nun eserinden uyarlandı.

Kalp Yarası’nda Ferit Sancakzade karakterini canlandıran Gökhan Alkan başrolü Yağmur Tanrısevsin’le paylaşıyor.