Ana sayfa Sosyal Medya Enis Arıkan’ın esprisi ünlü arkadaşlarını çok güldürdü!

Enis Arıkan’ın esprisi ünlü arkadaşlarını çok güldürdü!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Enis Arıkan, Jet Sosyete dizisine canlandırdığı Tony karakterinin yanı sıra, Alice müzikalinde de yer alıyor. Şu sıralar oyuncunun her iki projesi de koronavirüs salgını nedeniyle durdurulmuş durumda.

Evine çekilen ve tüm sevenlerine de aynı şeyi yapmaları tavsiyesinde bulunan Enis Arıkan, kedisi ile birlikte evinde 8. gündür kendini tecrit etmiş durumda.

Sosyal medyadan yaptığı paylaşımlarla ev halini gösteren Enis Arıkan, “Yıllardır kaybettiğim çenemi buldum” diyerek espriyi patlattı. Arıkan’ın bu esprisi ünlü arkadaşlarını bir hayli güldürdü.

Enis Arıkan'ın esprisi ünlü arkadaşlarını çok güldürdü! 7

Doğa Rutkay, Pınar Altuğ, Seray Sever, Seda Güven gibi ünlü isimler emojili paylaşımları ile bu espriye çok güldüklerini gösterdi.

Ya İstiklal Ya Ölüm dizisinde Mustafa Kemal’i canlandıran İlker Kızmaz ise “İki güne ben olursun böyle giderse” diyerek gülümsetti.

Videoda paylaşan Arıkan, “Karantinada 8. günümüz. Hiç evden çıkmadık, bütün siyah noktalardan kurtulduk. Allah başka dert vermesin. İyiyiz, çıkmıyoruz, çıkmayacağız da. Siz de çıkmayın, evde kalın. Yırtınıyoruz burada çıkmayın diye. Hava güzel diye atmayın kendinizi sokaklara. Oturun evinizde” ifadelerini kullandı.