Ana sayfa Sosyal Medya Pınar Altuğ karanlık günlere meydan okudu!

Pınar Altuğ karanlık günlere meydan okudu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Pınar Altuğ, koronavirüs salgını nedeniyle imkanı olanların evlerine çekilmesini adeta fırsata çevirdi. Sosyal medya üzerinden takipçileri ile etkileşimini iyice artıran oyuncu, moral veren çabaları ile dikkat çekiyor.

Instagram hesabından canlı yayınlar yaparak çeşitli tarifleri kızı Su ile birlikte takipçilerinin beğenisine sunan Altuğ, bu işi de çok sevdi. Sosyalleşerek hem zaman geçiren hem de takipçilerine de evlerinde vakit geçirebilecekleri bir alternatif sunan ünlü oyuncu, karanlık günlerin geride kalacağını da belirtti.

Ünlüler arasında yayılan siyah-beyaz fotoğraf paylaşımına katılan Altuğ, “Bu siyah-beyaz fotoğrafla Selen Görgüzel Alkan’ın meydan okumasını kabul ettim. Karanlık günler bitecek yine renkleneceğiz” diyerek Işın Karaca ve Saba Tümer’e pas attı ve onlardan da siyah-beyaz fotoğraf paylaşmalarını istedi.

Pınar Altuğ karanlık günlere meydan okudu! 7

“Evde kal Türkiye” mottosunun koronavirüs salgınına karşı yapılabilecek en iyi çözüm olması, ünlü isimlerin de bu konuda sıklıkla takipçilerine mesajlar vermesi, ayrıca evlerinden yaptıkları paylaşımlarla da teşvik etmeleri bu dönemin dayanışma bilinci açısından çok olumlu bir tabloyu da gözler önüne seriyor.