Ana sayfa Dizi İzle Enver’in telaşı büyük! – Kadın 44. Bölüm

Enver’in telaşı büyük! – Kadın 44. Bölüm

tarafından ker_def

Kadın dizisinin 44. yeni bölümü 18 Aralık Salı günü izleyicilerle Fox TV ekranında izleyicilerle buluştu. Özge Özpirinçci, Caner Cindoruk, Bennu Yıldırımlar, Seray Kaya’nın başrollerinde yer aldığı dizide Bahar ve Sarp arasındaki ilişkinin geleceğinin yanı sıra Şirin ve Pırıl’ın ortaklaşa planı devreye girdi.

Kadın dizisinin 18 Aralık Salı günü ekrana gelen bölümünde başlıktaki konuyla ilgili detayı videodan izleyebilirsiniz.

Kadın 44. Bölüm özetini izle:

Sarp’ı Pırıl ve çocuklarıyla gören Bahar hayatının en zor günlerinden birini geçirmiştir. Artık hiçbir şeyi çocuklarından saklamak istemediği için de bunu Nisan ve Doruk’a anlatmaya karar verir. Ama tek bir şeyi değiştirerek. Hatice ise bu olayın arkasında yine Şirin olduğunu düşünür. Enver’e verdiği sözlerden sonra Şirin yine ortalığı karıştırmıştır.

Tüm bu olanların üzerine bir de Şirin, Hatice’nin Sarp’tan aldığı paraları söyleyince Enver neye uğradığını şaşırır. Hatice’ye olan güvenini de kaybeden Enver’in ailesinde Bahar’dan başka güvenecek kimsesi kalmamıştır. Pırıl ise Bahar’ın çocukları görmesiyle rahatlar. Ama bu evrede unuttuğu tek bir şey vardır; Sarp’ın Bahar’a olan büyük aşkı.

Oyuncular:
Özge Özpirinçci
Caner Cindoruk
Bennu Yıldırımlar
Ayça Erturan
Ece Özdikici
Şerif Erol
Seray Kaya
Feyyaz Duman
Devrim Özder Akın
Kübra Süzgün
Ali Semi Sefil