Ana sayfa Dizi Haberleri Erdal Beşikçioğlu için Behzat Ç.’de çok özel bir rol arkadaşı var!

Erdal Beşikçioğlu için Behzat Ç.’de çok özel bir rol arkadaşı var!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Usta oyuncu Erdal Beşikçioğlu, kendisini büyük üne kavuşturan Behzat Ç.’yi yeniden canlandırmak için gün sayıyor. Beşikçioğlu çok yakında eski dizinin BluTV’de yayınlanacak yeni versiyonu Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi isimli dizi için sete çıkacak. Ancak bu kez Behzat Ç. Erdal Beşikçioğlu için çok anlamlı.

Yıllar önce ekrana geldiğinde büyük olay yaratan Behzat Ç. dizisinin BluTV için yeniden çekileceği haberi birkaç gün önce gündeme bomba gibi düşmüştü. Çok özel bir hayran kitlesine sahip dizinin Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi adıyla BluTV için yeniden çekilecek olması büyük heyecan yaratmıştı.

Sekiz bölümden oluşacak Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi dizisinin okuma provası bugün yapıldı. Ekip çok yakında sete çıkacak ve çalışmalara başlayacak. Dizinin ne zaman yayına gireceği konusunda ise açıklama yapılmadı.

Erdal Beşikçioğlu için Behzat Ç.’de çok özel bir rol arkadaşı var! 7

Çekiç ve Gül: Bir Behzat Ç. Hikayesi bu kez başrol oyuncusu Erdal Beşikçioğlu için çok daha anlamlı. Çünkü usta oyuncu bu kez kendisi gibi oyuncu olan kızı Derin Beşikçioğlu ile birlikte sete çıkacak.

Erdal Beşikçioğlu’nun oyuncu Elvin Beşikçioğlu ile evliliğinden olan kızı Derin Beşikçioğlu oyunculuk eğitimi alıyordu. Fransa’da Strasbourg Üniversitesi Tiyatro Bölümü’nde eğitim alan Derin Beşikçioğlu’na yapım şirketlerinden dizi teklifleri geliyordu. Derin Beşikçioğlu, bir yandan da İstanbul’da konservatuvar sınavlarına hazırlanıyordu.

Aslında Erdal Beşikçioğlu ve Derin Beşikçioğlu daha önce de birlikte rol almıştı. Baba kız Fakat Müzeyyen Bu Derin Bir Tutku ve Behzat Ç. Ankara Yanıyor filmlerinde birlikte rol almıştı. Derin Beşikçioğlu daha önce ayrıca Operasyon ve Kapı isimli yapımların oyuncu kadrosunda yer almıştı.