Ana sayfa Dizi Haberleri Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakteri artık Yiğit Koçak’ın içine kaçmış!

Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakteri artık Yiğit Koçak’ın içine kaçmış!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kardeşlerim dizisinde 87 bölüm geride kaldı ve dizinin hikayesinde Ömer olarak izlediğimiz Yiğit Koçak da başarılı performansı ile dikkat çekmeye devam ediyor. Ömer karakteri ile birlikte büyük bir kariyer çıkışı sergileyen genç oyuncu, artık geniş bir hayran kitlesine sahip ve yurt dışında da tanınan Türk oyunculardan birisi oldu.

Kardeşlerim dizisinin özellikle İspanya’da yayınlanmaya başlaması ile birlikte birçok arkadaşı gibi Yiğit Koçak için de yepyeni bir dönem başladı. Geçtiğimiz haftalarda İspanya’ya giderek burada hayranları ile buluşan ve İspanyol basınında yer alan Yiğit Koçak, popülerliğinin Türkiye dışına taşmasından da memnun.

Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakterinin oyuncunun içine ne kadar çok işlediğini ise sözlerinde bulabilirsiniz. Artık Ömer’in hareketlerini istemsizce kendi hayatında da yapmaya başlayan bir Yiğit Koçak gerçeği var.

Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakteri artık Yiğit Koçak'ın içine kaçmış! 8

“Kardeşlerim, son 2 senede hayatım oldu” diyerek projenin kendisini ne kadar çok etkilediğinden bahseden oyuncu, şöyle konuştu: “Kazmaya çalışıyorum, artık bir şeyler oturdu. Ömer benim kas hafızamda. Yani düşünmeden Ömer’in el hareketini yapabiliyorum, duygularına geçebiliyorum. Çünkü oturdu, artık içimde.”

Rolün sığlığa doğru gitmemesi için oyuncu koçu ile karakterle ilgili konuştuklarını ve Ömer’in içinden başka neler çıkartabileceğine odaklandığını anlatan oyuncu, bunun için de özel çalışmalar yaptığını söyledi.

Sabah gazetesinin youtube kanalındaki röportajında Yiğit Koçak, geldiği noktadan memnun olduğunu, ancak hedeflerinin daha büyük olduğunu ifade etti.

Kardeşlerim dizisindeki Ömer karakteri artık Yiğit Koçak'ın içine kaçmış! 9

Oyuncu, dizinin setinde yoğun bir şekilde çalıştıklarını ama her şeyin güzel olduğunu ve şikayetlerinin bulunmadığını ifade etti.

Dizinin ilk birkaç bölümünden sonra popüler olmaya başladığını ve sokakta herkesten güzel dönüşler aldığını anlatan oyuncu, yaşadıkları konusunda şu bilgileri verdi:

“Bir anda her şey değişti. İlk iki bölümden sonra her şey değişti. Çünkü sokakta karşılığı çok olan bir iş, çok sevildi. İkinci, üçüncü bölümden sonra hayatım herkesin Ömer abisi, kardeşi oldum. Sokakta herhangi birisi ile çay içebiliyorum. Beni rahatlıkla evlerine davet ediyorlar. Çünkü çok evimizin çocuğu Ömer olarak beni görüyorlar.”