Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Bektaş, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra yeniden güçlü bir dram dizisi buldu!

Erkan Bektaş, Bir Zamanlar Çukurova’dan sonra yeniden güçlü bir dram dizisi buldu!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Usta oyuncu Erkan Bektaş, atv ekranında 4 sezon yayınlanan Bir Zamanlar Çukurova dizisine sonradan katılan isimlerden birisi olmuştu. 13 Eylül 2018’de başlayan dizi, 16 Haziran 2022’de 141. bölümü ile final yaptı.

1972 doğumlu usta oyuncu Erkan Bektaş da 2021 ve 2022 yıllarında iki sezon Bir Zamanlar Çukurova dizisinin önemli isimlerinden birisi oldu. atv’de ekrana gelen bu güçlü dram dizisinde Abdülkadir karakteri ile sert ve kötü bir adamı canlandıran oyuncu, izleyicileri de derinden etkiledi.

Sonraki süreçte farklı projelerle setlerde olmaya devam eden Erkan Bektaş, 2023-2024 sezonu için iddialı bir hazırlık yapan atv’nin Safir isimli dizisine katıldı. Vural karakteri ile hikayede yer alan oyuncu, yeni dizisinden çok umutlu. Hikayede yine kötü bir adam karakterinde izleyeceğimiz oyuncu, etkileyici performansı ile ilk bölümden itibaren dikkat çekmeye başladı.

Yapımcısına “Bu dizi 2-3 yıl sürer” dediğini anlatan usta oyuncu, Safir dizisinden çok etkilendiğini şu sözlerle anlattı:

“İlk senaryoyu okuduğum anda, ‘bu iş tutar’ dedim. Senaryo çok iyi hakikaten. ‘İki, üç yıl bu dizi gider’ dedim yapımcımıza. Çok iyi oyuncular var, herkes işini güzel yapıyor. Yani atv’de daha önce çalıştığım bir kanal, bence çok güzel olacak bu iş.”

Çekimlerine Nevşehir ilinde yer alan Kapadokya’da devam edilen Safir dizisinin başrollerinde İlhan Şen, Özge Yağız ile Burak Berkay Akgül yer alıyor.

İpek Tuzcuoğlu, Müfit Kayacan ile birlikte Erkan Bektaş da dizinin oyuncu kadrosundaki tecrübeli isimlerden birisi olarak öne çıkıyor.

Safir dizisi 4 Eylül pazartesi akşamı yayınlanan ilk bölümüyle reytinglerde 3’lü seviyelere ulaştı ve başlangıç olarak iyi bir performans ortaya koydu.