Ana sayfa Dizi Haberleri Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde çok özel bir misyonu üstleniyor!

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde çok özel bir misyonu üstleniyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kızıl Goncalar isimli yeni Fox TV dizisi için ekip Ekim ayının ortalarında bir araya gelerek çekimlere başlayacak. Kızılcık Şerbeti dizisinin yapımcısı olan Faruk Turgut, yeniden izleyicileri derinden etkileyecek bir kültür çatışmasını ortaya koyacak.

Seküler ve muhafazakar bir ailede yetişen Levent isimli doktor ile, Doğu Anadolu’da kapalı ve muhafazakar bir ailede yetişen Meryem karakterlerinin karşılaşması, Türkiye gerçeklerinden birisini daha ortaya koyacak. Bir yanda doktor Levent, diğer tarafta ise temizlikçi Meryem’in hayat gerçeklerini izleyeceksiniz.

Mert Yazıcıoğlu’nun da kadrosunda yer aldığı dizi farklı mesajları ile Türkiye’nin içine düştüğü kültürel ve siyasi çekişmenin de bir yansıması olarak öne çıkacak.

Necati Şahin’in senaryosunu yazdığı dizide Özcan Deniz, çok özel bir misyon yüklenecek. Yurt dışına gitme tercihinde bulunan Türk doktorlarının durumunun ele alınacağı hikayede Özcan Deniz’in canlandıracağı Doktor Levent karakteri üzerinden önemli mesajlar verilecek.

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde çok özel bir misyonu üstleniyor! 8

Gold Film’in sahibi Faruk Turgut, bu durumu katıldığı youtube yayınında anlattı. Ünlü yapımcı, doktorların Türkiye gerçeklerini ortaya dökeceklerini şu sözlerle ifade etti:

““Özcan Deniz bir doktoru oynayacak. Babası 28 Şubat generallerinden biri… Özellikle 28 Şubat’ta Türkiye’deki türban meselesinin öyle veya böyle sebeplerinden biri… Doktor, o kültürünün içinde yetişmiş ama özellikle doğuda görev yaptığı süreç içerisinde temasta olduğu bir ailenin hayatını farklı bir boyuta getirebilmek adına da ciddi bir çabası olacak.

Ayrıca son dönemde Türkiye’nin en büyük kanayan yerlerinden biri olan Türk doktorlarının ülkeyi terk etmeye nedenlerine de ayrı bir pencerede eleştirel bir boyutta göndermeler yapacağız.

Doktor Levent’in eşi Türkiye’den ziyade yurt dışında mesleğin devam ettirme konusunda kararlı… Bu konuda eşiyle ters düşecek. Bunun eleştirisi olacak. Hem Türkiye’nin içinde bulunduğu somut yaşama hem mesleki kariyerlerini ülke dışında devam ettirme çabasında olan doktorların meselelerine farklı bir bakış açısı getirmeyi hedefliyoruz.”

Özcan Deniz, Kızıl Goncalar dizisinde çok özel bir misyonu üstleniyor! 9

Yapımcı Faruk Turgut aslında bu sözleri ile kanayan bir yara haline gelen, yetişmiş insanların Türkiye’den daha başka ülkelerde hayatlarını sürdürme arzusunun da bir diziye yansıyacağını gösterdi.

Son yıllarda sağlık sektöründen birçok kişinin yurt dışına gitmeyi tercih ettiği biliniyor. Türkiye’deki siyasi ortamın da bu duruma yol açtığı eleştirileri altında, Kızıl Goncalar dizisinin yeni sezonun en çok tartışılan projelerinden birisi olacağını söylemek mümkün.

Doktor Levent karakterinde her şeye rağmen ülkesinde kalmak isteyen bir karakter ile izleyici karşısına çıkacak olan Özcan Deniz’in çok özel bir misyon yüklenmiş olduğunu söylemek de yanlış olmayacaktır.