Ana sayfa Sosyal Medya Erkan Kolçak Köstendil ile Bülent Şakrak’tan mini dizide bir ilk!

Erkan Kolçak Köstendil ile Bülent Şakrak’tan mini dizide bir ilk!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Ünlü oyuncu Erken Kolçak Köstendil ile Bülent Şakrak, iyi birer dost… Koronavirüs pandemisi nedeniyle iki oyuncunun dizisi de durduruldu. Çukur dizisinde başrolde yer alan Erkan Kolçak Köstendil ile Sefirin Kızı dizisine yeni katılan Bülent Şakrak, bu dönemi olumlu değerlendirdi.

İki ünlü oyuncu, Pes Artık isimli dizide hem birlikte rol aldı hem de arka plandaki tüm çalışmaları birlikte yürüttü. Ertan Saban ve Alper Baytekin de onlarla birlikte dizide rol aldı. Erkan Kolçak Köstendil, yakın arkadaşı Bülent Şakrak ile bir ilki de yaşadı…

İlk kez birlikte aynı projede yer alan ikili, bunu bir anı olarak saklıyor… Erkan Kolçak Köstendil, instagram hesabından yaptığı paylaşımda şu mesajıyla dikkat çekti:

“Bir ömrün neredeyse yarısı geçti. Gerisini Allah bilir. Beraber yedik, beraber içtik,be aber paylaştık. Gün geldi ben rejideyken beraber de çalıştık. Ama bu sahneyi çekerken fark ettik ki, ilk kez beraber oynadık (düğünler hariç). İyi ki de yaptık. Ne diyelim. Babalara, sağlığımıza.”

İşte İki ünlü ismin ilk kez birlikte rol aldığı Pes Artık isimli mini dizinin 3. bölümü: