Ana sayfa Dizi Magazin Haberleri Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak imzalı Tamirhane’nin çekimleri bitti!..

Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak imzalı Tamirhane’nin çekimleri bitti!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com/Detay – Ünlü oyuncular Bülent Şakrak ve Erkan Kolçak Köstendil’in bir araya geldiği Tamirhane filminin bir süredir devam eden çekimlerinde sona gelindi.

Çukur dizisinde oynadığı Vartolu karakteri ile fenomen bir role imza atan Erkan Kolçak Köstendil, daha önce dijitalde bazı yönetmenlik denemeleri yapmıştı. Oyuncu bu kez bir sinema filminin yönetmenliği için kolları sıvadı!

Oyuncunun yönetmen koltuğunda oturduğu Tamirhane’nin hikayesini ise aynı zamanda Köstendil’in dayısı, ünlü oyuncu Bülent Şakrak yazdı. İki ünlü ismin imza attığı filmin çekimlerinin bittiğini Bülent Şakrak, sosyal medya paylaşımıyla duyurdu.

Erkan Kolçak Köstendil ve Bülent Şakrak imzalı Tamirhane'nin çekimleri bitti!.. 40

Erkan Kolçak Köstendil ile fotoğrafını instagram hesabında yayınlayan oyuncu paylaşımına, “Ustası olduk bu çıraklığın. Tamirhane bitti!” notunu düştü.  Tamirhane’nin kadrosu, Nejat işler, Rıza Kocaoğlu, Merve Dizdar, Bülent Şakrak, Ali Seçkiner Alıcı, Gökhan Kıraç, Engin Hepileri, Yaren Alaca ve Erkan Can’ın da aralarında bulunduğu birbirinden iddialı isimlerden oluşuyor.

Aynı zamanda Erkan Kolçak Köstendil’in sinemada ilk yönetmenlik çalışması olan Tamirhane’ de, yetiştirme yurdunda büyüyen iki kader kardeşi ‘Yılmaz’ ve ‘Müjdat’ın kendilerine kalan bir tamirhanede yaşadıkları anlatılıyor.

Yapımcılığını Sky Films, Dentsu Türkiye, Kumbara film, ASC Films ve idpro’nun üstlendiği film büyük bir heyecanla bekleniyor. Yönetmen Erkan Kolçak Köstendil, filmle ilgili olarak şu ifadeleri kullanmıştı; “Senaryosu gereği soluksuz ve kesintisiz oyunculukların adeta bir tiyatro sahnesindeymişçesine akıp gittiği, komedisi ve aksiyonu bol bir film olacak.” Tamirhane’nin 11 Kasım 2022’de vizyona girmesi bekleniyor.