Ana sayfa Dizi Fragmanları Tozluyaka’da büyük sır ortaya çıkıyor!

Tozluyaka’da büyük sır ortaya çıkıyor!

tarafından sule sule

Televizyongazetesi.com/Detay – Fox TV’nin bu yaza damgasını vuran dizisi Tozluyaka bir cinayetle başlamıştı. O günden bu yana cinayeti kimin işlediği bulunamamıştı. Ancak Tozluyaka’da artık dananın kuyruğu kopmak üzere.

Bu yaza damgasını vuran Fox TV dizisi Tozluyaka, sezonun reytinglerde en başarılı dizisi oldu. Dolayısıyla kış sezonunda da devam etme ihtimalini tahmin etmek çok zor değildi. Nitekim dizinin kış sezonunda da ekrana geleceği kesinleşti gibi. Hatta dizinin günü değişti. Tozluyaka yeni gününde çok zorlu rakiplerle mücadele edecek.

NTC Medya tarafından çekilen Tozluyaka dizisinin günü değişti. Tozluyaka 28 Ağustos’tan itibaren pazar akşamları ekrana gelecek. Pazar akşamı ekrana gelecek yeni bölüm ise çok heyecanlı olacak. Çünkü yeni bölümde, dizinin en başında yaşanan cinayeti kimin işlediği ortaya çıkacak.

Yaz başında ilk kez ekrana gelen Tozluyaka aslında bir cinayetle başlamıştı. Tozluyaka’nın ilk bölümlerinde şunlar yaşanmıştı: Vefa özel bir okulda burslu okumaktadır. Hazal’dan hoşlanan Vefa, okulda verilecek konserde hislerini ona açıklayacaktır, tabii olacaklardan habersiz bir şekilde. Hazal’ın kalp kırıcı sözleri ve çocukların Vefa’nın içkisine uyuşturucu katmasıyla Vefa dağılır.

Telefonla Ali’yi aramak isterken biri tarafından çekilir ve konserin ortasında çatıdan aşağı düşüp ölür. Otopsi raporunda ölüm sebebi intihar olarak geçse de çocuklar bu işin peşini bırakmaz ve buna inanmazlar, bir cinayet olduğundan çok emindirler.

Vefa’nın ölümüyle okul, onun adına burs verir. Vefa’nın üç arkadaşı da bu bursla kolejde okumaya başlar. Asıl amaçları Vefa’yı kimin öldürdüğünü bulmaktır. Ancak bu arada bambaşka olaylar yaşanır. Şimdi herkes dikkat kesilmiş bir şekilde pazar akşamı yayınlanacak bölümü bekliyor.