Ana sayfa Dizi Haberleri Kırmızı Oda’nın yönetmeninden yaz aylarına damga vuracak yeni bir dizi geliyor!

Kırmızı Oda’nın yönetmeninden yaz aylarına damga vuracak yeni bir dizi geliyor!

tarafından kadir kadir

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Kırmızı Oda’nın yönetmeni Ali Balcı’nın Star TV için yönetmen koltuğunda oturacağı yeni bir dizi için hazırlar sürüyor. Yapımcılığını Süreç Film’in üstleneceği dizinin senaryosunu ise Makbule Kosif ile Gülsev Karagöz birlikte kaleme alıyor.

Star TV’nin yaz aylarına damgasını vuracak yeni dizisi adı “Duy Beni” olacak. Yakında başlayacak dizinin sürpriz oyuncu kadrosu ile şimdiden merak konusu. Dizinin yapımcılığını son dönemde Üç Kız Kardeş, Sihirli Annem, Kalp Yarası, Yalancı, İçimizden Biri, İyi Aile Babası, Kuzey Yıldızı İlk Aşk gibi dizileri izleyiciyle buluşturan Süreç Film yapıyor.

Sürpriz oyuncu kadrosuyla dikkat çekecek olan dizide, zengin bir okulda parlak gençlerin arasında yaşanan ”zorbalık” olgusunu etkileyici bir aile ve gençlik dramasıyla ekrana gelecek.

Kırmızı Oda’nın yönetmeninden yaz aylarına damga vuracak yeni bir dizi geliyor! 7

Duy Beni dizisinin yönetmenliğini Ali Balcı yapacak. Usta isim, Onur Güvenatam’ın yapımcılığını ve Deniz Gürlek ile Melek Seven’in senaryosunu üstlendiği psikolojik drama türündeki televizyon dizisi Kırmızı Oda başta olmak üzere Aynen Aynen, Sevgili Geçmiş, Vurgun, Bir Deli Rüzgar dizilerinin yönetmenliğini yaptı.

“Duy Beni” dizisi güçlü oyuncu kadrosu ve merak uyandıran hikayesiyle yakında Star’da…