Ana sayfa Sosyal Medya Yakışıklı oyuncu Birand Tunca’dan annesiyle birlikte iç ısıtan paylaşım!..

Yakışıklı oyuncu Birand Tunca’dan annesiyle birlikte iç ısıtan paylaşım!..

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-2014 yılında Diriliş Ertuğrul isimli dizideki ‘Bisol’ karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Birand Tunca, Aşk Latfan Anlamaz isimli romantik komedi dizisinde ‘Emre’ karakteriyle geniş bir kitle tarafından tanındı.

Mehmetçik Kutül Amare ve Erkenci Kuş isimli yapımlarda da boy gösteren oyuncu sosyal medyada annesi Yasemin Sözen ile birlikte bir fotoğrafını paylaştı.

Oyuncunun, ‘Nefes aldığı her ‘an’ benim için bir mucize’ notunu düştüğü paylaşımı takipçilerinin adeta içini ısıttı. Birand Tunca hayranları fotoğrafa ‘Çok uzun yıllar mutlulukla sağlıkla yan yana olun’ şeklinde yorumlarda bulundular.

Yakışıklı oyuncu Birand Tunca'dan annesiyle birlikte iç ısıtan paylaşım!.. 7

Birand Tunca 2020 yılında verdiği bir röportajda, 8 yıldır kanser tedavisi gören annesiyle yaşadığı tecrübeleri ve zorlu sürecin kişiliğine kattıklarını anlatmış, “Annemle yaşadığım bu süreç beni olgunlaştırdı” şeklinde konuşmuştu.

Oyuncu duygularını şu sözlerle ifade etmişti. “Annemin hastalığıyla 15 yaşımda tanıştım. İlk kemoterapiyi aldığında bana gülüyordu ama biliyordum içinde ağlıyordu. Onu kusarken gördüğüm o ilk andan itibaren her şey benim için değişmeye başlamıştı.

Tedavi süreci çok zordu. Sadece Demet (Özdemir) bilir; annemin kemoterapisinin yanından çıkıp dizi setine gidiyordum. Bu süreç beni olgunlaştırdı. Allah’a bir duam vardı; ‘ekranda bir şeyler yapabildiğimi anneme göstermeden onu benden alma.’ O da dualarımı kabul etti.”