Ana sayfa Dizi Haberleri O Kız dizisi biterken, Veda Mektubu da sıkıntıda! Kraliçe dizisi şimdi Kanal D için çok daha önemli hale geldi!

O Kız dizisi biterken, Veda Mektubu da sıkıntıda! Kraliçe dizisi şimdi Kanal D için çok daha önemli hale geldi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Son yıllarda birbiri ardına çok başarılı dizi projeleri üreten Kanal D, 2022 – 2023 sezonuna da iddialı bir giriş yapmıştı. Ancak ne O Kız dizisi ne de ikinci bölümü yayınlanan Veda Mektubu tam da kanal yönetiminin arzu ettiği başarıları getirmedi.

Sadakatsiz dizisi ile başlayan ve Camdaki Kız dizisi ile devam eden güçlü dizileri oluşturma aşamasında 2021 yılının Eylül ayından bu yana da Yargı dizisi gündemden hiç düşmedi. Ardından da 2022 yılının Şubat ayında yayına giren Üç Kız Kardeş, çok etkili bir proje olarak Kanal D’ye önemli kazanımlar sağladı.

Birbiri ardından çok önemli dizi projelerine imzasını atan Kanal D yönetimi, bu süreci O Kız dizisi ile yeni sezonda da sürdürmek niyetindeydi. Ancak güçlü bir dram dizisi olmasına ve başrolde Erkan Petekkaya gibi çok etkili bir oyuncu bulunmasına rağmen bu projenin yakında finali yayınlanacak. Yani O Kız dizisi, Kanal D’nin son 3 yıla yayılan ve uzun süreli yapımlar hedefinde kısa süreli bir dizi olarak kalacak.

Arka Sokaklar dizisinin de eski reytinglerine ulaşamaması ve yaşanan bir dizi sorun sonrasında ekrana veda etmesinin ardından Kanal D için yeni projeler gündeme geldi.

O Kız dizisi biterken, Veda Mektubu da sıkıntıda! Kraliçe dizisi şimdi Kanal D için çok daha önemli hale geldi! 8

İşte bu yeni dizilerden birisi Veda Mektubu. Geçtiğimiz pazartesi akşamı ilk bölümü yayınlanan dizi çok düşük reytingler elde etmişti. İkinci bölüm de izleyici ile buluştu ve reytingler yerinde sayıyor. Yani çok etkili bir çıkış yapması beklenen Veda Mektubu adeta ölü doğmuş bir proje olarak gözüküyor.

Nurgül Yeşilçay, Selim Bayraktar, Bennu Yıldırımlar, Rabia Soytürk ve Emre Kıvılcım gibi önemli isimleri başrolde buluşturan Veda Mektubu’na izleyici ilgisinin düşük kalması Kanal D için ikinci bir şok oldu.

O Kız dizisinin erken vedası, Veda Mektubu dizisinin yeterince ilgi görmemesi sonrasında Kanal D’nin son 3 yıllık dizi başarısı da sorgulanmaya başlandı. İşte tam da bu noktada Kraliçe dizisinin de tanıtımları yayınlanmaya başlandı.

O Kız dizisi biterken, Veda Mektubu da sıkıntıda! Kraliçe dizisi şimdi Kanal D için çok daha önemli hale geldi! 9

Burcu Özberk ile Gökhan Alkan ikilisinin başrolünde yer aldığı dizinin bir iki hafta içinde izleyici ile buluşması bekleniyor. Dizinin elde edeceği reytingler çok önemli olacak. Şayet Kraliçe dizisi iyi bir reyting çıkışı sergileyemez ise, Kanal D için dizi seçme konusunda bir sorun yaşanmaya başlandığı algısı da güçlenecek.

Tabii ki hem O Kız hem de Veda Mektubu özenle hazırlanan ve güçlü hikayeler ile oyuncu kadrolarını buluşturan projeler oldu. Ancak izleyici yeterince ilgi göstermeyince tüm bunların da pek bir anlamı olmuyor.

Kraliçe dizisinin durumunu da izleyip, göreceğiz ve sonuçlara göre değerlendirmeleri paylaşacağız.