Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya, Gel Dese Aşk dizisiyle bıçak sırtı bir durumda!

Erkan Petekkaya, Gel Dese Aşk dizisiyle bıçak sırtı bir durumda!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com /Detay – Erkan Petekkaya, Gel Dese Aşk isimli dizisi ile 8 Mart Pazar günü yeniden ekranda boy gösterecek.En son geçen sezon Deniz Çakır ile birlikte Vurgun dizisinde yer alan Petekkaya,yapımın kısa sürmesinin üzüntüsünü yaşamıştı.

Bir Osman Sınav projesi olan ve atv’de yayınlanacak Gel Dese Aşk’ta Şebnem Bozoklu ile başrolü paylaşan oyuncu, 20 yıllık evlilikten sonra genç bir kıza gönlünü kaptıran bir karaktere hayat verecek.Fragmanları ilgi gören yapıma bazı kadın izleyicilerden kötü örnek olduğu gerekçesiyle tepkiler de geldi. Kimi kadın izleyiciler sinirlerinin bozulduğunu belirten yorumlar yaptı.

Erkan Petekkaya hayranları ise ünlü oyuncuyu yeniden ekranda görecekleri için memnun olduklarını, rolünü de merakla beklediklerini ve dizinin gerçek hayatta da yaşanan bir durumu ekrana getirdiği için bu kadar büyük tepki göstermenin çok da akılcıl olmadığı yönünde yorumlarda bulunuyor. Dizinin yayınlanması ile birlikte özellikle ekranda aldatılma hikayelerinin normalleştirilmesinden yakınan kadın izleyicilerin Petekkaya’ya da sitemde bulunmaları şaşırtıcı olmayacaktır.

Dizi; Savaşçı ve Güvercin isimli yapımlarla reyting mücadelesine girişecek. Pazar akşamları ayrıca Survivor olduğunu da hatırlatmak lazım. Dizide İlayda Çevik, Öykü Gürman, Ertan Saban, Uğur Çavuşoğlu gibi önemli isimler de yer alıyor.

Erkan Petekkaya, Gel Dese Aşk dizisiyle bıçak sırtı bir durumda! 7

Dizi; yaralandıkları yerden yaralayan, kırgınlıkların üstünde ayakta durmaya çalışan 20 yıldır evli bir çiftin, aşkı yeniden buluş hikayesini seyirciyle buluşturacak.

Çünkü kimse sınanmadığı aşkın masumu değildir. Yapımcılığını Sinegraf’ın ütlendiği yönetmen koltuğunda Murat Onbul ve Aslı Kahraman’ın yer aldığı dizinin senaryosu ise Rahşan Çiğdem İnan’a ait.