Ana sayfa Dizi Haberleri Zalim İstanbul’un Şeniz’i Mine Tugay’ın eski halini gören şoke oluyor!

Zalim İstanbul’un Şeniz’i Mine Tugay’ın eski halini gören şoke oluyor!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com/ Detay – Ünlü oyuncu Mine Tugay, güzelliği ile sosyal medyada en çok iltifat alan isimlerin başında geliyor. Zalim İstanbul dizisinde canlandırdığı, dizi tarihinin en kötü kadınlarından olan Şeniz’e rağmen, Mine Tugay’ın paylaşımlarına yapılan yorumlarda olumsuz bir ifade bulmanız çok zor olur.

Güzelliğinin yanı sıra zarafeti ve başarılı oyunculuk performansı ile de adından konuşturan Mine Tugay, son dönemde sosyal medyada bir hayli dikkat çeken paylaşımlara imza atıyor.

Hayranları ise bir konuda büyük hayal kırıklığı yaşadı. Tugay’ın doğal güzelliği olduğunu sanan takipçileri, eski estetiksiz halini görünce şoke oldu.

Behzat Ç. dizisinde seri katıl Suna rolünün yanı sıra Medcezir dizisindeki Ender Serez karakteri ile akıllara yazılan Mine Tugay, şimdilerde eski halleri ile de gündem oluyor.

Tugay’ın estetiklik güzellerden olduğunu öğrenen hayranları bu duruma çok şaşırdıklarını ve hayal kırıklığı yaşadıklarını dile getiren yorumlar yaptı.

Kusursuz fiziği, yüz hatlarının güzelliği ve her daim kibarlığı ile göz dolduran Mine Tugay’ın estetiksiz hali sosyal medyada paylaşılmaya da devam ediyor.