Ana sayfa Dizi Haberleri Savaşçı dizisi daha da çok kıymete bindi!

Savaşçı dizisi daha da çok kıymete bindi!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Türkiye, çıkarlarını koruma noktasında askeri operasyonlara devam ederken, ekranda ise kahraman Mehmetçikleri anlatan tek bir yapım var; Savaşçı… Fox TV’nin Pazar akşamları ekrana getirdiği dizi, 4. sezonuyla yine yoluna emin adımlarla devam ediyor.

Reytingleriyle Pazar akşamlarının doğal birincisi kabul edilen Savaşçı da anlatılan kahramanlık hikayeleri, askerliğin ciddiyeti ve önemi son dönemde yaşadığımız olaylar sonrasında daha da çok önemsenmeye, kıymeti artmaya başladı.

Berk Oktay, Sarp Levendoğlu, Murat Serezli, Gaye Turgut Evin’in başrollerinde yer aldığı dizinin 1 Mart Pazar günü yayınlanacak 95. bölümünde de yine Kılıç Timi’nin kahramanlıkları ekrana yansıyacak. İşte yeni bölümden ilk detaylar:

Haydar Yüzbaşı üssün gönderindeki Türk Bayrağı’nı indirmeye kalkan adamı vurmuştur.

Türk Askerleri ve üssün çevresinde toplanan bölge halkı arasında ipler gerilirken, Merlin’in ikinci hamlesi işleri içinden çıkılmaz bir duruma sokar. Bir anda ortalık ateş çemberine döner.

Savaşçı dizisi daha da çok kıymete bindi! 8

Ancak Kağan Yüzbaşı eline geçen önemli bir bilgiyle, bölge halkını sakinleştirmek için harekete geçer. Bir süre üs çevresinde sakinlik sağlansa da haberi alan Merlin’in vazgeçmeye niyeti yoktur.

Sürpriz bir şekilde Kılıç Timi’nin karşısına çıkan Merlin’in oyunu, herkesi şaşkına çevirirken, hazırladığı tuzak gerilimi daha da yükseltecektir.

Savaşçı dizisi daha da çok kıymete bindi! 9