Ana sayfa Dizi Haberleri Erkan Petekkaya’dan Paramparça dizisi hakkında olay iddia!

Erkan Petekkaya’dan Paramparça dizisi hakkında olay iddia!

tarafından ker_def

Paramparça dizisinin de yayıncısı olan Endemol Türkiye şirketinden alacaklı olan oyuncular ve set çalışanları haklarının uçup gitmemesi için 2,5 yıldır bir hukuk mücadelesi yürütüyordu. Şirketin iflasının istenmesine karşı Petakkaya ile birlikte 30’a yakın oyuncu ve birçok hak sahibi iflasa karşı çıkmıştı.

15 bölüm alacağı olan Erkan Petekkaya’nın da katılımıyla yapılan davada mahkeme iflas davasını reddetti. Erkan Petekkaya, bu karar sonrasında herkesin hakkını alabileceğini söyledi.

Ünlü oyuncu, “Çok şükür sonuçlandı. İki buçuk yıldır uğraşıyoruz bu davayla. Çok üzülüyorduk bu dava için, Hollanda’dan gelip emeklerimizi sömürüp kaçmaya çalıştılar. Çok büyük paraları kaçırmaya çalıştılar. Bizim, çaycımızın, işçilerin herkesin parasını kaçırmaya çalıştılar. İflas istemişlerdi, hiçbir şekilde ödemek istemiyorlardı, ama sayın başkan reddetti. Davayı kazandık. 15 bölüm alacağım vardı ayrıca başka alacaklarım da vardı. Ben herkes için geldim buraya. Tüm arkadaşlarımızı savunmak için geldim buraya. Endemol’le çalışıp emeklerini alamayan herkes artık emeklerinin karşılığını alabilecek. Çok zor bir dava vardı. Biz gergin değildik karşı taraf gergindi. Benim paramı vermiyorlar. 122 ülkede yayınlandı, milyonlarca şahit var dedim. Haklı olunan şeyi kazanmak gerçekten çok güzel” diye konuştu.

Mahkemede çok çarpıcı bir açıklama yapan Erkan Petekkaya, kendisine rüşvet teklif edildiği iddiasını ortaya attı.

Oyuncu mahkemede şöyle konuştu: “Endemol avukatları beni ofislerine çağırdı. Ancak buradaki avukatlar mı değil mi hatırlamıyorum. Bana ofiste rüşvet teklif ettiler. ‘Sen bu işe bulaşma sen starsın. Biz senin paranı bir şekilde karşılayacağız’ dediler.Ben işçiler ne olacak diye sorduğumda bana ‘Sen karışma onlara’ diye cevap verdiler. Bende bunun üzerine mahkemede görüşeceğimizi söyleyerek oradan ayrıldım.”