Ana sayfa Dizi Haberleri Erkek Severse dizisinden sonra Tolga Güleç’ten diziler konusunda önemli karar!

Erkek Severse dizisinden sonra Tolga Güleç’ten diziler konusunda önemli karar!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – 1981 yılında İzmir’de dünyaya gelen Tolga Güleç, en son Bein Connect platformunda yayınlanan Erkek Severse isimli dizide Hakan karakteriyle yer aldı. Bu dizide tanıştığı Yasemin Allen ile setteki yakınlaşma aşka dönüştü ve ikilinin aşkları halen devam ediyor.

2006 yılından bu yana birçok projede yer alan ve Öyle Bir Zaman Ki dizisindeki Ahmet karakteriyle tanınan Tolga Güleç, çok etkili yapımlarda bulundu. Poyraz Karayel dizisindeki Neşet karakterinin yanı sıra, Fazilet Hanım ve Kızları dizisindeki Gökhan karakteri de hala hafızalardan çıkmayan projeler oldular.

Son dönemde birbirinden farklı yapımlarda rol alan Tolga Güleç, Erkek Severse dizisi bittikten bu yana kendisine gelen senaryoları okumaya devam ediyor. Oyuncu, “Yaz geldi, proje okuyorum, yazın dizi yapmıyorum ben. Ama platform dizileri olursa neden olmasın” diye konuştu.

Televizyon için yaz dizilerinde yer almak istemediğini ama dijital platformlar için gelecek tekliflere de açık olduğunu anlatan Tolga Güleç, yaz dönemindeki dizilerin kendisine hitap etmediğini de belirten Tolga Güleç, sezon işlerine yöneldiğini veya dijital platformlardan gelen teklifleri değerlendirdiğini anlattı.

Tolga Güleç, dijital projelerin çalışma şartları nedeniyle daha avantajlı olduğunu da belirtti. Oyuncu, “Bir haftada bir bölüm yetiştirmeye çalışmıyorsun. 13 veya 26 bölüm paket halinde geliyor. Senaryoya daha hakim oluyorsun. Daha rahat çalışma şartları. Tabii bu televizyon dizileri yapmayacağım anlamına gelmiyor. Keşke daha iyi şartlarda çalışabilsek, öyle bir derdimiz var” diye konuştu.

Erkek Severse dizisinde tanıştığı Yasemin Allen ile olan aşkının da iyi gittiğini belirten Tolga Güleç, yoğun çalışmalar nedeniyle birbirlerini az görebildiklerini belirtti.

Erkek Severse dizisinden sonra Tolga Güleç'ten diziler konusunda önemli karar! 7

Yasemin Allen, Erkek Severse dizisinin ardından The Turkish Detective isimil dizi ile anlaşma yapmıştı. Çok sık görüşemediklerini anlatan Tolga Güleç, bir tatil planı da yapmadıklarını anlattı.

İlişkilerinin 3-4 aylık olduğunu belirten Tolga Güleç, bir evlilik düşüncelerinin de olmadığını vurguladı. Oyuncu, “Birbirimizi tanımaya çalışıyoruz, birbirimize vakit ayırmaya çalışıyoruz” dedi.