Ana sayfa Sosyal Medya İsmail Ege Şaşmaz’ın kariyeri için zorlu bir dönem başladı!

İsmail Ege Şaşmaz’ın kariyeri için zorlu bir dönem başladı!

tarafından ker_def

TelevizyonGazetesi.com / Detay – Genç yaşta hayatını kaybeden müzisyen Barış Akarsu’nun hatırasını yeniden canlandırmak ve hayat hikayesini film ile ekrana taşımak için etkileyici bir ekip oluşturuldu.

1979 yılının 29 Haziran günü dünyaya gelen Barış Akarsu, tam 28 yaşına bastığı gün Bodrum’da geçirdiği trafik kazasında ağır yaralandı. 2007 yılının 4 Temmuz günü de 5 gün yoğun bakımda kaldıktan sonra yaşamını yitirdi. Başarıyla ilerlediği müzik kariyerinde geniş bir hayran kitlesi bulunan Barış Akarsu’nun bu zamansız ölümü gönüllerde bir yara olarak kaldı.

Vefatından 15 yıl sonra hala akıllardan çıkmayan Barış Akarsu’nun anısını canlandırmak için oluşturulan film projesinde başrolde İsmail Ege Şaşmaz bulunuyor. Aslı Bekiroğlu, Şafak Pekdemir, Metin Coşkun, Hüseyin Avni Danyal, Aytaç Uşun ve Burak Satıbol gibi önemli isimler de bu film için bir araya geldi.

İsmail Ege Şaşmaz tam da Barış Akarsu’nun yaşamını yitirdiği 28 yaşında. Ünlü müzisyene benzerliği ile de dikkatleri çeken Şaşmaz açısından bu film projesi kariyerinin en özel ve unutulmaz anlarından birisi olacak. Okuma provası başlayan proje öncesinde Barış Akarsu’ya benzerliğini kabul eden ve elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen İsmail Ege Şaşmaz, zorlu bir dönemin içine girdi.

Filmin çekimleri yakında başlayacak ve genç oyuncu, hala unutulmayan şarkıları ile bir büyük trajediyle hayatını kaybeden Barış Akarsu’nun hayatını canlandıracak.