Ana sayfa Sosyal Medya Erkek Severse dizisinin setinde başlayan aşk bitti mi?

Erkek Severse dizisinin setinde başlayan aşk bitti mi?

tarafından sevda

TelevizyonGazetesi.com / Detay-Bein Connect’de yayınlanan  Erkek Severse dizisinin setinde tanışan Tolga Güleç ile Yasemin Kay Allen’in arkadaşlığı kısa süre önce aşka dönüşmüştü.

Geçtiğimiz aylarda aşklarını ilan eden çiftin ilişkisi üzerinde kara bulutlar mı dolaşıyor? Güzel oyuncu Yasemin Kay Allen ile oyuncu sevgilisi Tolga Güleç’in ayrıldığı iddiası magazin gündemine bomba gibi düştü.

Magazin basınında, Tolga Güleç ve Yasemin Kay Allen çiftinin fikir ayrılıkları yaşadığı için yollarını ayırdığı ileri sürüldü. Instagram hesabından Güleç ile çektiği bir fotoğrafı paylaşan güzel oyuncu, ayrılık iddiasını yalanlamış oldu.

İlişkilerini gözlerden uzak yaşamayı tercih eden Tolga Güleç ve Yasemin Kay Allen, ayrılık haberine sosyal medya paylaşımıyla yanıt verdi.

Hayranlarını üzen haber sonrası Yasemişn Kay Allen instagram hesabından sevgilisi Tolga Güleç ile fotoğrafını paylaşarak. ‘Her şey yolunda’ mesajını verdi.

Ünlü çiftin fotoğrafı hayranlarının yüreğine su serpti.  Geçtiğimiz haftalarda basın mensuplarıyla sohbet ederken Tolga Güleç ile ilişkisini anlatan Yasemin Kay Allen, “İlişkimiz çok yeni başladı, çok mutluyuz. Nazar değmesini istemem” demişti.