Ana sayfa Sosyal Medya Özcan Deniz, İstanbullu Gelin’den sürpriz bir isimle buluştu!

Özcan Deniz, İstanbullu Gelin’den sürpriz bir isimle buluştu!

tarafından zk zk

Televizyongazetesi.com/Detay – Star TV’de 2017 yılında yayınlanmaya başlayan ve 2019 yılı Mayıs ayında da ekrana veda eden İstanbullu Gelin dizisi, televizyon tarihimizin unutulmazları arasına girdi. Bursa’lı bir aileye gelin giden İstanbullu Süreyya’nın hayat hikayesi, izleyenlerin de büyük ilgisini çekmişti.

Özcan Deniz ve Aslı Enver’in başrolünde oynadıkları dizide usta oyuncu İpek Bilgin de oynuyordu. Fırat Tanış, Salih Bademci, Neslihan Arslan ve Dilara Aksüyek de dizinin önemli isimlerindendi.

İstanbullu Gelin dizisi, şu anda ekranda kitaplarından alıntılanan 3 diziyle anılan Gülseren Budayıcıoğlu’nun bir kitabından esinlenilmekteydi. Gerçek hayat hikayesiydi ama senaryoda büyük değişiklikler yapılmıştı. Hatta Kırmızı Oda dizisinde Alya’nın hayatını anlatan bölüm, aslında İstanbullu Gelin’deki Süreyya’nın hikayesiydi. Alya, Süreyya’nın kızıydı.

Fakat İstanbullu Gelin’in senaristi, hikayeyi bambaşka bir yere taşımış, büyük beğeni toplayan başka bir hikaye kurmuştu. Özcan Deniz, bu dizide Faruk karakterini oynuyordu.

Özcan Deniz, İstanbullu Gelin'den sürpriz bir isimle buluştu! 8

Deniz’in yeni dizisi Seni Çok Bekledim de 29 Ocak Cuma akşamı ilk bölümüyle ekrana gelecek. İrem Helvacıoğlu ile başrolde oynayan Özcan Deniz, uzun süredir çekimleri süren dizisiyle ilgili büyük heyecan yaşıyor şu sıralar.

Oyuncu, sosyal medyada yaptığı sürpriz bir buluşmayı takipçileriyle paylaştı. Deniz’in yanındaki kişi Zeynep Günay Tan. Yani İstanbullu Gelin’in yönetmeni. İki isim, uzun süre sonra yeniden bir araya gelmişler. Bu güzel buluşmanın fotoğrafıyla da Özcan Deniz takipçilerini selamlıyor.

Zeynep Günay Tan, şu sıralar Netflix için çekilen ve kod adı Kulüp olan Barış Arduç ve Gökçe Bahadır’ın başrolünde oynadığı diziyi çekiyor.

İşte ikilinin sürpriz buluşmasından o kare…

Özcan Deniz, İstanbullu Gelin'den sürpriz bir isimle buluştu! 9