Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 22. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem adeta Hande Ataizi’ni tiye alıyor!

Erkenci Kuş 22. Bölüm 2. Fragmanı İzle! Sanem adeta Hande Ataizi’ni tiye alıyor!

tarafından ker_def

Star TV ekranlarında yayınlanan romantik komedi dizisi Erkenci Kuş’un 22. yeni bölümünü 1 Aralık Cumartesi günü Star TV ekranında izleyeceğiz. Dizinin yeni bölümünde neler olacağına yönelik 2. fragman da yayınladı. Dizinin yeni bölümüne Sanem’in kıskançlıklarının damga vuracağı anlaşılmakta. Başrollerinde Demet Özdemir ve Can Yaman’ın oynadıkları dizinin 22. bölümünden 2. fragmanı videodan izleyebilirsiniz.

Yeni görüntülerde Can ile Sanem’in bir arada yer aldığı sahnelerde Sanem “Size her konuda yardım edebilirim, çünkü bende maske yok” diyerek mesaj veriyor. Ayrıca takip sahnesi de büyük dikkat çekeceğe benziyor. Dizinin yeni bölümünden ise efsane bir sahne geliyor. Tuvalette sıkışan Sanem, pencere camından dışarıya çıkmaya çalışacak. Ancak camda sıkışıp kalıyor ve Can’dan yardım istiyor. Bu anlar ise Hande Ataizi’nin yıllar önce magazine yansıyan tuvaletin pencere camına sıkışması anını hatırlatmakta. Ayrıca bunu benzer sahnenin İstanbullu Gelin dizisinde de önceki haftalarda yaşandığını hatırlatmak lazım.

Dizinin yeni bölmünden yayınlanan ilk fragmanda bir anda ortaya çıkan Can’ın arkadaşı Ceyda’yı kıskanmaya başlayan Sanem, olmadık işlere kalkışıyor. Can ve Ceyda’nın spor yaptıkları yere giden Sanem, temizlikçi kılığına girip ikiliyi takip ederken hayli eğlenceli anlara sebep olacak.

Ayhan ile birlikte Can’ı markaja alan Sanem, Ceyda’ya her fırsatta laf sokmaya çalışarak da izleyenleri güldürecek anlara neden olacak.

Tanıtımda, Can’ın ormanlık bir alanda çekilmiş eski bir fotoğrafına bakan Ceyda’nın “Neresi burası, bir orman sanırım” sözleriyle dalga geçen Sanem, Can’ı da kıs kıs güldürecek “Mecidiyeköy Metrobüs Durağı canım” çıkışıyla dikkat çekti.

Yapım: Gold Film
Yapımcı: Faruk Turgut
Yönetmen: Çağrı Bayrak
Senarist: Ayşe Kutlu Üner

Oyuncu Kadrosu:
Sanem Aydın: Demet Özdemir
Can Divit: Can Yaman
Leyla Aydın: Öznur Serçeler
Mevkibe Aydın: Özlem Tokaslan
Nihat Aydın: Berat Yenilmez
Emre Divit: Birand Tunca
Aylin Yüksel: Sevcan Yaşar
Ayhan Işık: Ceren Taşçı
Muzaffer Kaya (Zebercet): Cihan Ercan
Deren Keskin: Tuğçe Kumral
Cengiz Özdemir (Ceycey): Anıl Çelik
Güliz Yıldırım: Sibel Şişman
Osman Işık: Ali Yağcı