Ana sayfa Dizi Fragmanları Erkenci Kuş 23. Bölüm Fragmanı İzle! Çek elini Can Sanem’in yanağından

Erkenci Kuş 23. Bölüm Fragmanı İzle! Çek elini Can Sanem’in yanağından

tarafından ker_def

22. bölümüyle Star Tv’de ekrana gelen Erkenci Kuş dizisi, AB ve Total’de 2. sıraya yerleşirken, izleyicilerin de bölümle ilgili yorumları dikkat çekti. Sosyal medyada dizinin 22. bölümünde Can ve Sanem’e artık bu arkadaşlık oyunundan sıkıldığı ve sevgili olduklarını söylemesinden sonra onu öpmesi, sürpriz bir gelişme oldu. İki aşığın bir süredir oynadıkları arkadaşlık oyunu da böylece son bulmuş oldu.Bu öpücüğü uzun süredir bekleyen izleyicilerden gelen tepkiler ise hayli ilginçti!

Dizinin 23. bölümünden gelen ön izlemede de benzer bir sahne yaşandı. Can ve Sanem’in birlikte zaman geçirdikleri bir sahne ön izlemede yer aldı. İkili, birlikte film izleyip patlamış mısır yiyor ve filmdeki dramatik sahnelerde Sanem ağlarken, Can onun göz yaşlarını silip öpüyor.

Bu sahnede de artık tam bir sevgili oldukları anlaşılan Can ve Sanem öpüşmeye başlıyor.

Erkenci Kuş’un takipçileri, sosyal medyada bu öpücüklerle ilgili çeşitli yorumlar yaptılar.

Kimi izleyiciler dizinin gidişatını eleştirirken, kimileri öpüşmeyi beğenmedi. Bazı izleyicilerin Can Yaman’ın sakallarına gıcık oldukları ortaya çıkarken, elini Sanem’in yanağına koymasına kızanlar da oldu. Sosyal medyada “Çek elini Can Sanem’in yanağından” şeklinde yorumlar yer aldı.