Ana sayfa Dizi Fragmanları Bir Zamanlar Çukurova dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor! 13. bölüm fragmanında olay sahne

Bir Zamanlar Çukurova dizisinde asıl bomba şimdi patlıyor! 13. bölüm fragmanında olay sahne

tarafından ker_def

atv ekranlarında Perşembe günleri izleyicilerle buluşmakta olan Bir Zamanlar Çukurova dizisinin yeni bölümünde çok iddialı sahneler var. Özellikle Fekeli ile Yılmaz’ın büyük tuzağa nasıl düştükleri merak ediliyor. 13. bölümden ilk görüntüler ortaya çıktı. Yılmaz’a sürekli hata yaptığı için kızan Fekeli, Hünkar hanıma yüzünü göstererek bir büyük hata mı yapıyor? Demir, Fekeli’ye çok öfkeli… Yılmaz ise büyük hayal kırıklığı yaşıyor. Ama Züleyha’nın Yılmaz’dan kolay kolay vazgeçmeyeceği belli zaten.

Bir Zamanlar Çukurova dizisinin 13. bölümünde bomba gibi bir sahne var. Gerçekten de bomba patlıyor. Peki bomba patladığında Fekeli ve Yılmaz o odanın içinde mi, yoksa bomba başka yerde mi patlayacak?

13. bölüm fragmanı aşağıda… Videodan dizinin yeni bölümünden ilk tüyoları alabilirsiniz.

Peki 12. bölümde neler yaşanmıştı? İşte önceki bölümde yaşananların özeti:

Umudunu da alıp esaretten kaçmak isteyen Züleyha, acısı ve öfkesi harmanlanan Demir’e bir kez daha yeniliyor. Züleyha’ya olan güvenini tamamen yitiren Demir, onu ölümle baş başa bırakarak oğluyla yola koyuluyor!
Kurduğu oyundan çok pişman olan Hünkar, Yılmaz’ın, Demir’i vuracağından korkuyor. Bir aile faciasını önlemek için Yılmaz’la konuşmaya karar veren Hünkar, yalanlarına yenilerini ekleyip durumu daha da çıkılmaz bir hale getiriyor.

Duyduklarından sonra içi içine sığmayan Yılmaz’ın, bir tarafı Züleyha’yı kaybettiğini söylerken, diğer tarafı ise hala umutlu! Peki bu durum, yaklaşan büyük felaketi ne kadar etkileyecek?

Saniye’nin çığlıklarıyla yankılanan Çukurova’yı, yeni bölümde yeni acılar bekliyor. Ölüm sessizliği yaşanan konakta işler iyice karışıyor.

Aşkın sınırsız, kavganın ölümüne, umudun inadına yaşandığı “Bir Zamanlar Çukurova” atv’de…

Yapım : Tims&B Productions
Yapımcı : Timur Savcı & Burak Sağyaşar
Yönetmen : Murat Saraçoğlu
Senaryo : Yıldız Tunç
Oyuncular : Vahide Perçin, Murat Ünalmış, Uğur Güneş, Hilal Altınbilek, Bülent Polat, Turgay Aydın, Selin Yeninci, Sibel Taşçıoğlu, Selin Genç, Polen Emre, Mustafa Açılan ve Serpil Tamur, Kerem Alışık